Seyir halindeyken bir otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü kaza sonrası akaryakıt istasyonuna savruldu. Motosikletlinin akaryakıt pompalarına ok gibi saplandığı görüntüler ise istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı. 

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Kaza, Ankara-Eskişehir istikameti Temelli mevkiinde bir akaryakıt istasyonu önünde gerçekleşti. Sabah saatlerinde otoyolda seyir halinde ilerleyen motosikletli, başka bir otomobil ile çarpışması sonucu motosikletten düşerek akaryakıt istasyonuna otomobille beraber savruldu. Metrelerce sürüklenen motosikletli son olarak akaryakıt pompasına çarparak durabildi. Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen ambulans ekibi tarafından hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün sağlık durumu ise bilinmiyor.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • kürşat 14.08.2022 22:37
    otomobil şoförü dikkatsiz motosiklet sürücüsü süratli. sonuç kaçınılmaz.
  • Vatandaş 13.08.2022 16:14
    Motorsiklet kazası haberlerinde her zaman motorsikleti suçlayıcı ifadeler kullanılıyor. Burada otomobil sağına bakmadan direk motorun önüne kırmış. Fakat burada çarpışma olarak yazılıyor.
  • komando 13.08.2022 13:28
    Görüntülere bakılırsa haber yanlış Aynı itikamette seyreden araç motosikletliyi dikkate almadan akaryakıt istasyınuna dönerken vuruyor iyi izleyin.