Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara’nın Mamak ilçesi Türközü mahallesinin 428. caddesindeki bozuk yolun üç aydır yapılmadığını açıklayarak yolun görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

Ankara'nın Mamak ilçesi Türközü mahallesinin 428. caddesindeki bozuk yolun üç aydır yapılmadığını açıklayan Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, bozuk yolun durumunu gösteren bir videoyu sosyal medyadan paylaştı.

Köse, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösterdi.

'ANKARA BECERİKSİZ BÜROKRATLARIN İNSAFINA KALDI'

Köse ilk olarak "Güzel Mamak'a 3 aydır böyle bir eziyeti reva gören Mansur Yavaş hakkında vicdan sahibi olanları konuşmaya davet ediyorum. Sokaktan, Caddeden haberi yok bunların. Ankara sahipsiz. Ankaramız beceriksiz Büyükşehir bürokratlarının insafına kalmış durumda. Yazıktır, günahtır" açıklamasında bulundu.

Köse sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bu rezaleti görecek Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde bir adam dahi yok demek ki. Mansur Yavaş Başkent'e yakışan, şehre değer katan tek bir icraat yapmadığı gibi rutin işleri bile beceremedi. Ankara sahipsiz, boşuna demiyoruz kabile belediyeciliği ile doldurulmaz o koltuk diye..."

'MANSUR YAVAŞ'IN BECERİKSİZLİĞİNİN BOYUTU...'

Köse, Yavaş'a ve ayrıca gazetecilere seslenerek, "Vicdan Sahibi gazetecilere sesleniyorum. İşleri güçleri algı. Bu caddede aylardır yaşanan rezaletle ilgili mahalle halkının ve sürücülerin görüşlerini bir dinleseniz Mansur Yavaş'ın beceriksizliğinin boyutunu görürsünüz" dedi.

"SİZ YAPMAZSANIZ BİZ YAPACAĞIZ"

Daha sonra Mansur Yavaş'a seslenen Başkan Köse, "Derhal, Mamak halkına aylardır bu eziyeti yapanların görevine bugün son verin. Bu caddenin asfaltını bugünden başlayarak hemen yapın. Sayın Yavaş size, 19 Ağustos Cuma gününe kadar süre veriyorum. Bu asfaltı siz yapmazsanız biz yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 76 Yorum Var
  • Mustafa 15.08.2022 15:12
    Bu adamların genlerinde mi var beceriksizlik bilemiyorum. Yeni bir şey yapmıyorsun bari eskiyi bari devam ettir. Ama malesef nerede bunlar belediyeyi devralsa hep aynı son.
  • Avcı 15.08.2022 14:48
    Ben orada yaşayan biri olsam su ve çevere vergilerini ödemezdim tüm mahalle olarak organize ederdim
  • abdulbaki 15.08.2022 12:01
    o güzelim anka parkı bilerek çürütenlerden iş beklemek abesle iştigaldir. algı ile cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak istiyorlar. ne yazıkki bunlara oy verenler, pkk ya bakanlık verileceğini anlamayacak kadar peşin fikirli acınacak insanlar.
  • Misafir 15.08.2022 11:58
    Bunlar taş devri insanı gözleri hep taşta toprakta ...
  • selahaddin 15.08.2022 11:53
    Adamin ismi yavas ondan hizli bir is beklemeyin.
Daha fazla yorum görüntüle