Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda konuştu.

Erdoğan "Toplu Konut İdaresi'nden milletimiz konut almaya hazırsa süratle bu konutları yapacak, milletimizin satın almasına sunacağız." dedi.

"SÜRATLE KONUT YAPIP MİLLETİMİZİN ALIMINA SUNACAĞIZ"

Hakim ve savcı sayısını 9 binden 23 bine yükselttik. Terörle mücadeleyi sınırlarımız dışına taşıyarak, organize suç örgütlerinin başını ezerek, vatandaşlarımızın huzurunu sağladık. Ulaştırmada 6 bin 101 km bölünmüş yol vardı, şimdi 28 bin 700 km bölünmüş yolasahibiz. Kara yolu tünel sayımız 83'tü. 468'e çıkardık. 26 havalimanından devraldık şimdi 56'ya ulaştık. Nereden nereye. Saymakla bitiremeyeceğimiz nice eserlerle 81 şehre mührümüzü vurduk. 1 milyon 170 bin konut ve işyeriyle 25 bin sosyal eser kazandırdık. Toplu konut idaresinden milletimiz konut almaya hazırsa Çevre Şehircilik Bakanlığı olarak bu konutları yapacak ve milletimizin satın almasına sunacağız. İhracatımızı 250 milyar dolar sınırına yaklaştırdık. Ülkemizin dört bir yanında 142 yeni organize sanayi bölgesi kurduk. Yerli elektrikli otomobilin üretimi devam ediyor. TOGG hazır. 2023 il çeyreğinde otomobilimizi yollarda görmeye başlayacağız.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Yazı İşleri Müdürü
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 17 Yorum Var
  • zorbay71 16.08.2022 10:46
    Allah yar ve yardımcısı olsun.
  • Bej-i lüle 16.08.2022 09:51
    Çakallar başkalarının adına daireleri ucuza satın alıp fahiş fiyatlarla 3'üncü şahıslara satarlar. Tarım Kredi'deki gibi sözde ucuz olursa zaten kimse yüzüne bakmaz.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek