İstanbul’da önceki gün aniden bastıran sağanak yağış sonrasında oluşan sel sonrası Baltalimanı’nda bir taksici mahsur kaldı. Yardım isteyen vatandaşın yardımına Türk polisi yetişti. Beline kadar suya giren trafik polisi taksiyi ittikten sonra taksiciyi araçtan kurtardı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından geçtiğimiz Pazartesi günü aniden bastıran yağış sonrasında Sarıyer Baltalimanı’nda caddeyi sel basmıştı. Yaşanan o anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Cadde üzerinde mahsur kalan taksici ve bir kadın yardım istedi.

TÜRK POLİSİ BELİNE KADAR SUYA GİRİP  KURTARDI

Yardım çığlıklarını duyan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Y.A., beline kadar suya girerek taksiye ulaştı. Bir vatandaşın da yardımıyla taksiyi iten polis memuru ardından taksiciyi araçtan kurtardı. Polis memuru bir kadını da itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle bir diğer araçtan kurtardı. Sedyeye alınan kadın ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

Türk polisinin selde gösterdiği bu gayreti büyük takdir topladı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • selahattin 17.08.2022 22:15
    Boyu kısaydı galiba
  • Hipokrat 17.08.2022 21:19
    Polisin ancak beline gelen sudan taksici niye çıkamıyo?
  • Kadim 17.08.2022 20:39
    Polis de bir insan ama ,gerektiğinde vatanı milleti devleti ve bayrağı için canını seve seve gözünü kırpmadan feda eden Ender insandır.haberde olduğu gibi . Allah tüm polislerimizi askerlerimizi muhafaza etsin şehitlerimize rahmet gazilerimize sağlık sıhhat afiyetler versin inşallah.Hakkınız ödenmez polisim Allah'a emanet olun.
  • Hakan 17.08.2022 19:59
    Adam