İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir önceki ziyaretinde sinirlerine hakim olamayarak seçmene bağırdığı yönündeki kendisine tepki gösteren vatandaşa, ‘Sen yalan konuşuyorsun demedim, yalancı’ diyerek bağırdı. Korumalar vatandaşı hızlı bir şekilde olay yerinden uzaklaştırdı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Esenyurt’ta ziyaretlerde bulunmak için Kıraç Yürüyüş yoluna geldi. Ziyaretlerin ardından alandan ayrılmak için aracına doğru giden Akşener’in yanına bir vatandaş gelerek, bir önceki Esenyurt ziyareti sırasında seçmene bağırdığını söyleyerek tepki gösterdi. Vatandaşın söylemleri karşısında sinilerine hakim olamayan Meral Akşener, “Katiyen demedim yalan konuşuyorsun, demedim. O gün hastanedeydim, yalancı” diyerek bağırdı. Meral Akşener’in bağırması üzerine korumalar şahsı, zor kullanarak uzaklaştırırken, Meral Akşener ise hızlı bir şekilde uzaklaşıp aracıyla bölgeden ayrıldı.

Yorumlar 194 Yorum Var
  • anlayış 31.08.2022 22:12
    Yüce Allah bu ve ortaklarını ülkemizden fersah fersah uzak eylesin......
  • Gazanfer 27.08.2022 23:03
    oooooo... Diktatör tekadam istibdat gorün... Daha şimdiden bunlar boyle
  • Ersan Çebi 19.08.2022 15:10
    Vatandaşa hakaret edip, yalancılıkla itham etmeyin Meral Hanım. Bu vatandaş her şeyi iyi biliyor. CHP'nin kuyruğuna takılıp HDP ile ortak hareket etmek size bir şey kazandırmayacak. Kaybedeceksiniz. Bu millet kazanacak.
  • Olcay 19.08.2022 02:02
    Muhalefet şimdiden böyle saldırgan olursa ikdidara gelirse ne yapmaz vahim olur
  • Mustafa 19.08.2022 00:56
    Allah bunlara fırsat vermesin.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek