Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının zam taleplerini iletmek için gerçekleştirdiği eylemde gergin anlar yaşandı. Alana gelen Kılıçdaroğlu işçilerin yanından hızla uzaklaştı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan yüzlerce işçi, Ocak ayından bu yana dile getirdikleri zam talebini yinelemek için üçüncü kez eylem yaparak ücretlerinin iyileştirilmesi talebinde bulundu. İşçiler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binasının açılış töreni öncesinde bir araya gelerek attıkları sloganlar ile tören alanına doğru yürüyüşe geçtikleri esnada bir vatandaşın "Asgari ücretin üzerinde maaş alıyorsunuz, size asgari ücret bile fazla. Hiç utanmadan zam istiyorsunuz" sözü ortalığı karıştırdı. Vatandaşın bu sözünü duyan işçiler, vatandaşın üstüne yürüdü. Her iki tarafın birbirlerine karşı bağırdığı olayda polis vatandaşı olay yerinden uzaklaştırdı.

"BİZ HAKKIMIZ OLAN ZAMMI İSTİYORUZ"

Yürüyüşlerine devam eden işçiler, toplanma alanında bir araya gelerek slogan atmaya devam ettiler. İşçiler adına konuşan Disk Tekirdağ Şube Başkanı Mesut Alak, "Biz sadece hakkımızı istiyoruz. Aylardır dile getirdiğimiz zam talebimiz kimse tarafından dikkate alınmadı. CHP Milletvekillerine gittik, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a gittik, Meclis Üyelerine gittik. Kimse bizi dikkate almadı. Biz hakkımız olan zammı istiyoruz ve mücadeleye devam edeceğiz" dedi

KILIÇDAROĞLU İŞÇİLERİN YÜZÜNE BİLE BAKMADI

İşçiler eylem yaptıkları sırada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin binasının açılışına gelen Kılıçdaroğlu'nun aracı işçilerin olduğu alandan hızla ilerleyerek uzaklaştı.

Yorumlar 187 Yorum Var
  • temel 20.08.2022 22:12
    namus søzleri diyenler bunlar sonra her pisligi yaparlar bu halka az bile
  • DADAŞ 20.08.2022 16:04
    Chp AZBILEYAPMİŞ GANDİ NEBEKLİYORDUNUZ
  • kara 20.08.2022 11:57
    yav bunlara inanan helalleşme hak yedirmem demelerine kanma namus sözüne kanan aptalması gerek bunlar kim hak özgürlük namus sözleri ne olacak küllüm yalan kardeşim hizmet ülkeye yarar sağlamam gibi dertleri yok bunların olmazda
  • Fado 20.08.2022 11:49
    Az bile yapmış ne kadar hakaret o kadar çok oy!! Chpkk zihniyeti normal
  • Ufuk 20.08.2022 11:41
    Paralar heykellere gitti herhalde.işçiye kalmadı.
Daha fazla yorum görüntüle