Esenler'de 60 bin konutluk dev kentsel dönüşüm projesi böyle görüntülendi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen İstanbul Esenler’de 60 bin konutluk dev kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının teslim töreninde halka hitap etti. Bakan Kurum, konuşmasında, tarihi bir günün yaşandığını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’dan başlattığı Türkiye’nin Büyük Dönüşüm Hareketinin en önemli adımlarından birinin atıldığını vurguladı.
-
Türk
20.08.2022
16:07
Allah emeği geçenlerden razı olsun...
Beğen
-
Fuat
20.08.2022
15:17
Yatay mimarı denen zavallı, Allah sana akıl fikir versin. Bu sefer bakıyorum Almanyadan ,Doha ,Honkong,shangaı, Manhattana atlamışsın. Nooldu ,Almanya,Belçika, Hollanda örnekleri oralar hep yatay mimari, üstelikte sıfır deprem bölgesi yerler. Bir de bu dönüşüme girmiş bölgenin önceki halini görseydin. Boş boş konuşuyorsun, sırf muhalefet olsun.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Molla Kasım
20.08.2022
15:13
2800 konut yapılmış sadece , istanbul için 280.000 konut bile az onlar ne zaman yapılacak. Bu 2800 şanslı vatandaş nasıl seçilecek.
Beğen
-
nireli
20.08.2022
14:57
hak sahipleri mağdur edilmeden yerinde kentsel dönüşüm faydalıdır şehrin 30-40 km ötesinde boş arazilere bina dikmek kentsel dönüşüm olmadığı gibi sadece rant dönüşümü olur
Beğen
-
misafir
20.08.2022
13:23
Zamanında bu şekilde imar verenlere ne demeli ?
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle