Bursa'da ağaçtan kopardığı şeftali için dala iple 10 TL asan kişi tarla sahibini hayrete düşürdü.

İznik ilçesi Abdulavahap Mevkisi'nde Yahya Taşcı’ya ait tarladan şeftali kopartan kimliği belirsiz bir kişi, dala iple 10 lira asarak "insanlık ölmemiş" dedirtti.

Sabah tarlasında gittiğinde ağaçta asılı parayı görünce şaşıran Taşcı, kimliğini bilmediği kişiye teşekkür etti. Yahya Taşcı, canı çektiği için şeftali kopartıp yerine para bırakan vatandaşa, 'Mülk Allah’ındır, alana da yiyene de helal olsun. Bu durum beni çok mutlu etti duygulandırdı. Bu tarladan geçen herkes şeftali yiyebilir' dedi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • eren 28.08.2022 10:18
    Oradan meyvayı koparıp parasını bırakan kul hakkını bilen sahibi görmesede onu Allahın gördüğü bilinciyle hareket eden bir kul, Allah böyle kulların sayısını artırsın inşAllah Amin.
  • esas 27.08.2022 18:07
    Allah senin, atalarının neslinin hayırlarını çalışmalarını ömrünü rızkını bereketli ve bol etsin inşallah
  • İsmail Çelik 27.08.2022 16:22
    Bir malı izinsiz almak günah değil mi? Ya adam satmayacaksa veya bahçenin ürünü satılmışsa yani kabzımal bu parayı fark edemezse....
  • Sercan 27.08.2022 15:15
    Bizi tekrar Dünya hakimi yapacak davranış. Bahçe sahibinden de Allah razı olsun! Helal etmekle kalmamış. Mülk Allahındır, herkes yiyebilir diyerek şahsen beni çok duygulandırdı. İşte benim büyük milletimin asil insanları.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek