Bakırköy-Boğazköy seferini yapan bir İETT otobüsündeki yolcu, şoförün cep telefonu ile konuşmasına tepki gösterince ortalık karıştı. Kadın yolcuya hakaret etmesi üzerine diğer yolcuların da tepki gösterdiği şoför, durakta otobüsü durdurarak gitmeyeceğini söyledi. Yaşanan o tartışma anları ise vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün Bakırköy - Boğazköy seferini yapan 146 numaralı İETT otobüsünde yaşandı. İddialara göre, otobüs şoförünün seyir halindeyken telefonla konuşmasına bir yolcu tepki gösterdi. Gelen tepki üzerine öfkelenen otobüs şoförü, kadın yolcuya hakaret etti. Bu durum üzerine otobüsteki diğer yolcularda tepki gösterince, şoför hakaretler ederek aracı Avcılar mevkiinde bulunan bir durakta durdurdu. Şoför koltuğundan inen şahıs, daha sonrasında yine hakaretler savurarak vatandaşlar ile tartıştı. Yaşanan o anlar ise vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • erkan 29.08.2022 10:07
    eden bulur dunyasi, guzel oluyor demiyecegim olan insana oluyor, meshebi genislere degil
  • misafir 28.08.2022 14:52
    her şey çok güzel oluyor devam daha beter olun
  • mustafa şevket 28.08.2022 14:11
    Her şey çok güzel olacaktı (?).. Bu da onun işaretlerinden biri..
  • Misafir-x 28.08.2022 13:46
    Bir vatandaş bu özel halk otobüsü demiş : ister ÖHO, İster İETT olsun sonuçta kime bağlı, yetki kimde? HER ŞEY NE KADAR DA GÜZEL(!) OLUYOR !!!!! Birkaç ay sonra kısmetse inşallah, Havalimanına metro'yu ulaştırma bakanlığı getirecek 1 m metro ağı döşe(ye)meyen Eko, kendisi yapmış gibi ona da sahip çıkacak.
  • Mızrak 28.08.2022 13:32
    Klasik CHP kepazelikleri.
Daha fazla yorum görüntüle