Maltepe'de bir sitede başıboş gezen 4 sokak köpeği, site sakini kadına saldırdı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay geçtiğimiz günlerde Maltepe'de bulunan 600 dairelik bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, siteye ait alana gelerek grup halinde gezen sokak köpekleri kaldırımda yürüyen site sakini kadına saldırdı. Kadının kısa sürede savuşturduğu köpekler hızla kaçarak uzaklaştı. Vatandaşlar ise özellikle akşam saatlerinde sokağa çıkamadıklarını ve başıboş köpeklerin gruplar halinde gezerek saldırdıklarını belirterek konuya ilişkin çözüm getirilmesini istedi. Kısa süre öncesinde de benzer olayların yaşandığı öğrenildi.
Öte yandan köpeklerin, kaldırımda yürüyen kadına saldırdığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

"Tek bulduklarında saldırıyorlar"
Konuya ilişkin konuşan site sakini Ahmet Temel, “Ben birkaç kez şahit oldum. Garip bir şekilde köpekler 7-8’erlik gruplar oluşturmuşlar. Özellikle gece saatlerinde tek bulduklarında saldırıyorlar. Biz hayvanları seviyoruz ama bazıları zarar verebiliyor” dedi.

“Grup olarak geziyorlar”
Bir başka site sakini Mehmet Tafran ise, “Burada bir köpek sorunu var. En kısa sürede müdahale edilmesi gerekiyor. Akşam saatlerinde grup olarak geziyorlar. Bu durumdan gerçekten rahatsızız” diye konuştu.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • ömer6 28.08.2022 17:42
    köpekleri serbest bırakıp sahiplerini zincire vuracaksın
  • abdulbaki 28.08.2022 15:40
    vakai adiyeden. ülkemde belediye ve hükümet hizmetlerinden birisi. devlet köpeklerin bizi ısırması için elinden geleni yapıyor. bu hizmetlerini takdir etmemek mümkün değil.
  • ramo 28.08.2022 14:21
    köpekleri toplayıp öldürün yada it severlere verin.
  • Kadir aşık 28.08.2022 13:55
    Kendilerine ait kayalardaki metruk bina yıkılınca mekanlarını kaybedince sokaklarda terör estiriyorlar. Onlar sokak köpeği değil acil toplatılmaları gerekir. Kendi mıntıkalarını koruma iç güdüleri fazla. İnsanlara alışkın değiller.
  • Merhamet 28.08.2022 13:34
    Ben köpekleri çoooook seviyorum ama ortada gezip insanlara sıkıntı vermeleri de doğru değil. Bunun bir çaresi olmalı. Hem insanlar hem de bu hayvancağızla rı koruyan bir uygulamaya gidilmeli..
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek