Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde dört kedinin köşeye sıkıştırdığı köpeğin yardımına esnaf koştu.

Olay, Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. Dört kedinin saldırısına uğramaktan son anda kurtulan köpeğin yardımına esnaf yetişti. O anlar esnaf tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Çarşı esnafından Tugay Keçeci, kedilerin köpeği korkutması olayını şu şekilde anlattı:
“Burada arkadaşlar sağ olsun kedilerin bir kısmına bakıyor köpeklerin bir kısmını biz bakıyoruz. Yani mahallece hayvanları seviyoruz tabi, onların arasında bu tür kavga oluyor. Aslında bu iş tersi olur. Köpekler kedilerin peşini kovalar bu sefer kediler çoğunlukla olduğu için, köpeği de tek yakalayınca öyle komik bir durum oldu sabah.”

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Ö¹k⁴k⁵e³şﷻ 30.08.2022 11:07
    Kediler de bir cetemi olmus, teskilat mi kurmus anlamadim. Ama yinede hepsi cok sevimli kiyamam. Allahin dilsiz kullarina sahip cikan kardeslerimize de buradan selam olsun. Allah isinizi ras getirsin.
  • zafer gülten 30.08.2022 02:00
    biliyorlarki ekmek aslanın ağzında,apartmanımızın bahçesinde birçok kedi vardı,ama yavrulayan bir kedi ölümüne savaşıp diğer bütün kedileri kaçırdı ve yavrularıyla bahçeyi sahiplendi.kıyamayıp elimden geldiğince bakıyorum.
  • Erol Ç. 28.08.2022 13:29
    bunlarıda dilenci yaptık ya.