İYİ Parti'nin Silivri'de kurguladığı "geçinemiyoruz" tiyatrosunda başroldeki kişi Ensar Kaşçıoğlu'nun İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda görevli olduğu ortaya çıktı.

2023 seçimlerine sayılı bir zaman kala muhalefet, yalan, kara propaganda ve algı operasyonlarına hız verdi.

Hemen her hafta gerçekleştirdiği parti grup toplantılarında, kürsüye çıkardığı kişilerin İYİ Parti ile iltisaklı olduğu ortaya çıkan Meral Akşener'in yeni bir tiyatrosu daha deşifre oldu.

GEÇİNEMİYORUZ TİYATROSUNDA 'İYİ PARTİ' PARMAĞI

Geride kalan günlerde İstanbul'un Silivri ilçesinde çeşitli temaslarda bulunan Akşener, sokakta bir gençle 'karşılaşmıştı'. Kameralar önünde İYİ Parti liderine dert yanan genç, evden dışarıya çıkamadığını öne sürmüştü.

İsminin Ensar Kaşçıoğlu olduğu öğrenilen genç, "Cebimde 10 lira var. Evden dışarı çıkmıyorum ki bir su almayayım diye. Bir su 4 lira, bir şey yiyelim desek her şey 15-20 liradan başlıyor. Bir kalem 20, bir defter 30 liradan başlıyor. Kara kara düşünüyorum, evde ağlıyorum. Ben kantinde ne yiyeceğim, ben aç mı kalacağım diyorum. Bu devlet bizi niye düşünmüyor? Devlet bize neden bir şey sunmuyor? Biz nasıl iyi bir eğitim alırız? Biz bu devletin genci değil miyiz? Suriyeli mi olmam lazım?, Afgan mi olmam lazım eğitim desteği almam için. Bir kalem 30 lira olur mu ya. Marketlerde artık kalemi taksitle veriyorlar" diye konuşmuştu.

PARTİLİ ÇIKTI

Geçinemediğinden dert yanan Ensar Kaşçıoğlu isimli gencin İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda görevli olduğu ortaya çıktı.

 

Yorumlar 26 Yorum Var
  • ALİİHSAN 01.09.2022 03:13
    Bakanlığı döneminde 1 TL 60kuruşa indi Şimdi atıyor enayimiyiz
  • NASHIILANALSRA 01.09.2022 03:11
    Bakanlığı döneminde TL 60kuruşa indi, 4 Nisan Kararında,işsiz sayısı katlaniverdiydi,pahalıdır arttiydi Ogunlerj unutmadjmyasadim
  • Aliihsan 01.09.2022 03:08
    Akşener bakan,çiller başbakan idi,1 TL 4-5nisan kararıyla 60 kuruşa indirildi İşsizlik sefalet arttiydi, şimdi Akşener fakir fukara diye partisinden Gençlerle milleti enayimi zannediyor, bakanken aklı nerde idi Tribünlere oynuyor,
  • Murat 30.08.2022 15:57
    Yav arkadas madem aclik tiyatrosu yapacaktin bari kolunsaki dovmeyi saklasaydin ac adam dovme parasini nerden buluyor patronun meral hanima soyle maasina zam yapsin paran yetmuyorsa
  • Muratbey 30.08.2022 15:21
    Ezikligin zirvesini yaşıyorsunuz yazıklar olsun
Daha fazla yorum görüntüle