Esenyurt’ta gençler arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçaklandı. O anlar kameraya yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde Esenyurt Sultaniye Mahallesinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir grup genç arasında para konusunda çıkan anlaşmazlık sonucunda tartışma yaşandı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken ortalık savaş alanına döndü. Kavga sırasında bir şahıs, yere düşürdüğü genci defalarca bıçakladı. Olay sonrası ihbar üzerine bölgeye ambulans ve emniyet güçleri sevk edilirken bıçaklanarak yaralanan gence sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Olay yeri inceleme ekipleri sokağa gelerek çalışma yaparken yaşanan o dehşet verici anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dehşet verici anlar kamerada
Kavga sırasında yaşanan anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde şahıslardan birinin yere düşürdüğü genci birden fazla darbe ile bıçakladığı, olay sonrası ambulans ekiplerinin yaralıya müdahale ettiği ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları görüldü.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • disiplin 02.09.2022 15:14
    Polis yetersiz, bunlara ancak askerlik iyi gelir. Terhis olsalar bile, tekrar askerlik zaruri ceza olarak gelmeli.
  • Deli Dumrul 02.09.2022 14:39
    Cezası yok ki.
  • Türük 02.09.2022 14:28
    bu esenyurt ne kadar itin kopuğun varsa dolduğu bir yer haline gelmiş yazık
  • seyfettin 02.09.2022 14:27
    Bu tip insanları maden ocaklarında taş ocaklarında çalıştıracaksın. sabah 7 de iş başı 12 de 1 saat mola , saat 1 3 de iş başı akşam 18.00 de bırakacak işi , oradan temizlik diğer işler ve akşam tek çeşit yemek sonra saat 20.00 mecburi yatış sabah 4 de kaldırım iştima sonra yine aynı döngü......... Nefes aldırmayacaksın bak o zaman suç işlemek bu kadar kolaymı.............. Adam girsede cezaevine akşama kadar yangelip yatıp ye iç devlet herşeyine baksın , sonrada çıkınca cezaevinden kendince mafya oluyor haysiyetsizler........... Acımayacaksın huzuru bozanın pestilini çıkaracaksın ki yiyosa o bıçağı taşısınlar bakalım
  • SuçlularCenneti 02.09.2022 14:26
    Türkiye'nin tamamı artık savaş alanına döndürüldü...
Daha fazla yorum görüntüle