Hatay’da daha önce aralarında tartışma yaşayan grup ile 17 yaşındaki Suriyeli Faris Muhammed Al-Ali arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Suriyeli genç hayatını kaybetti.

Hatay'da dün kimliği açıklanmayan kişilerle tartışan Faris Muhammed Al-Ali (17), bıçaklanarak öldürüldü. Faris Muhammed Al-Ali'nin, bu yıl tıp fakültesini kazandığı belirtildi.

Olay, dün gece saatlerinde Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi’nde meydana geldi. Suriye uyruklu Faris Muhammed Al-Ali, kimliği belirsiz kişilerle bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Al-Ali, bıçaklanarak yaralandı.

Saldırganlar olayın ardından kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Al-Ali’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Al-Ali’nin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Cinayetle ilgili çalışma yapan polis ekipleri, kimliklerini belirlediği şüphelileri yakaladı.

Konuya ilişkin Twitter'dan açıklama yapan İHH, "Çok üzgünüz...Reyhanlı Eğitim Kampüsümüzde öğrenim gören ve bu yıl Tıp Fakültesini kazanan yetim öğrencimiz Faris Muhammed Al-Ali, Hatay’da bir grubun saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Menfur saldırıyı kınıyoruz. nKardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Yücel 07.09.2022 15:22
    Sokağın çocukları diğer dini değerlerimizi bize unutturan dizileri bir an evvel yayından kaldırılmalı ,ümit ozdagmidır nedir o münafık yüzünden genç ler Suriyelilere kin besleyip böyle suçları işliyorlar medya kanunu bir an evvel gelmesi habercilik adı altında cokak röportaj ları yapılıp halkı kin ve nefrete yönlendiriyorlar
  • M.Şaban SAYILDI 05.09.2022 12:12
    Cenabı Allah cc rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
  • nasri 04.09.2022 19:18
    Ümit özdağ ve avanesi.. inşallah öyle bir sonunuz olsun ki.
  • türkmen 04.09.2022 19:13
    İşte tamda bu temel eğtim dedigimiz anne ve babalar çok iş düşüyor eğer eğtimli olsalardı anneleri babaları gereken temel egtimi verselerdi bu böyle olmazdı gençler ne yaptıklarının hesabını yaparlardı o genç çocukda ölmezdi kendilerininde bu kısa dünyada hayatlarını mahf olmazdı netice pişmanlık ama faydasız.