İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, HDP'ye bakanlık sözü veren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e bir tepki daha gösterdi. Ağıralioğlu, "Konuşma hevesi yüzünden bizi münasebetsiz soruların odağı haline getiriyor." dedi.

 

 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Aipaslan TÜRKOĞLU 11.09.2022 11:11
    Yavuz bey zMuhsin abinin hiç mi ekmeğini yemedin , nice ünlü siyasetçiler vardı , hepsi ölümü tattılar , yarın hakkın divanında Chppkklılar ile Allah’a hesap vermekten daha mı öte millete düşman , dini islama mesafeli insanlarla işbirliği yapıyorsun. Allah İçin vazgeç bu cehenneme gidecek nefsini tutumlardan. Demokrasi hakkın divanında anlamı neyse , şeninde anlamın o olur.
  • Misafir 07.09.2022 10:23
    Almam yan cebime kıy bunlara oy verenler de yutmak için anlamamaya dunden razı ama göbeğini kaşıyan mal ben! Anlamadım valla
  • Çiçek 07.09.2022 08:58
    İÇİNİZDEKİ içimizdeki ADAMLAR BUNLAR TERÖRİSTLE ÜLKEYİ YÖNETMEK istiyor pkk ABD dış GÜÇLERE Hizmet edenler yönetsin istiyor IRAK GİBİ AFKANİSTAN GİBİ FİLİSTİN Gibi bizi. DIŞ GÜÇLER YÖNETSİN İstiyor BEBEK KATİLLERİ ÜLKEYİ BİZİ yönetmek istiyor ne için ADAM ER DOGANIN yerine geçiyim güç para bende olsun gerisi kimin umrunda UMRUNDA OLSA ŞEHİTLERİMİZE SAYGINIZ OLUR YILARDIR 40 yıl yadan fazla belkide SAVAŞIYORUZ pkk ABD SAVAŞIYORUZ bunlar onca. Mücadeleyi şehitlerin emegini yok sayıyolar kendi Kazançları zevkleri için ülkeye devlete zarar verebilir bunlar BENCE
  • Yavuz sultan selim 07.09.2022 08:30
    Hemşo senin ne işin var o melanet masasında, çık ordan daha çok oy alır, daha çok ne serun varsa çözer faydalı olursun, yazıktır geçmişine, dinine imanına, onların babaları ne derse onu yapacaklar, şehidlerin kanının bedeli olmalı, mahkeme-i kübrâda şehidlerin yüzüne bakabilelim, kafamızı gömmeyelim, çık oradan günaha girmeeee.
  • Mezarcı 07.09.2022 06:44
    Bence sen o partiden istifa et bagımsız ol bu konuşmayla iyi partide tutunamazsın
Daha fazla yorum görüntüle