HDP'ye bakanlık sözü vererek İYİ Parti'den büyük tepki alan CHP'li Gürsel Tekin' CHP'den ayar geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Tekin’in sözlerine ilişkin olarak, “CHP’nin görüşlerini CHP Genel Başkanı, CHP Sözcüsü ve CHP Grup Başkanvekilleri açıklar" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında seçimi kazanmaları halinde HDP'ye bakanlık verebileceklerini ifade etmiş İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Bizim olduğumuz masada olamazlar" sözleriyle tepki göstermişti.

'CHP’DE BÖYLE BİR GÖRÜŞ YOKTUR'

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, KRT TV yayınında konuştu. Tekin'in sözlerinin hükmü olmadığını ima eden Öztrak, şunları söyledi: "Burada hiç tartışmaya gerek yok. CHP’nin görüşlerini CHP Genel Başkanı, CHP Sözcüsü ve CHP Grup Başkanvekilleri açıklar. Hele böylesine önemli bir konuda milletvekillerinin açıkladığı görüşler sadece kişisel görüşleridir, nokta. CHP’de böyle bir görüş yoktur. Bu işin nasıl olacağı konusunda genel başkanımız açıklamıştır. Buna altılı masa karar verecektir. Bu meselenin bu kadar tartışılmasını anlamak mümkün değildir. Altılı masadaki partiler bellidir. Gürsel Bey’in kişisel görüşleridir."

Yorumlar 217 Yorum Var
  • Aynur 10.09.2022 06:50
    Atatürk yaşasaydı sizin hepinizi denize dökerdi. Atatürkçülügü savununan CHP çizginiz belli. Size güvenip arkanızdan gidenlere yazık.
  • FATİH 08.09.2022 16:16
    Size güvenip oy verenlere çok yazık. Bir tane proje bir tane icraatta bahsettiğiniz hiçbir konuşma yok. Tutturdunuz bir altılı ganyan gidiyorsunuz.
  • Vatansever 08.09.2022 12:17
    Sizin hangi sozunuze inanalim adam gibi sozunuzde durun inkar etmeye gerek yok gorunen koy kilavuz istemez
  • Gezgin 08.09.2022 12:06
    6li ganyan daha kendi aralarinda karar veremiyor ulke meselelerini karara baglarken ne halt yiyecekler bunlara guvenipde ulke teslim edilmez
  • Ömer 08.09.2022 12:03
    Ali cengiz oyunlari ile bu ülkeyi peşkeş çekme pesinde bu 6 lı çete allah bunlara firsat vermesin
Daha fazla yorum görüntüle