CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" açıklaması, CHP'li Barış Yarkadaş'ın İYİ Parti yöneticilerinin büyükşehir belediyelerinden, il ve ilçe belediyelerinden ihale aldığı iddiaları ve sonuç alınmayan 6'lı masa toplantılarıyla ittifaktaki kaos görüntüsü kendi çevrelerinden de tepki almaya devam ediyor.

CHP'nin yayın organı Halk TV'de sunucu Şirin Payzın da bu duruma isyan eden isimler arasına katıldı.

Yaşanan  gelişmeler sonrası muhalefet liderlerine yakınlığı ile bilinen gazeteci Şirin Payzın, bu duruma sert tepki gösterdi.

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç ile  6'lı masa ve HDP arasındaki kavgaları değerlendiren Payzın, muhalefetin ülkedeki sorunlar için bir çözüm üretmediğinden yakındı.

Muhalefetin saçma sapan konularlarla ülke gündemini meşgul etmemesini dile getiren Payzın, liderlere seslenerek şu  ifadeleri kullandı;

"BUNLAR EMİN OLUN SOKAKTAKİ İNSANA BİR ŞEY SÖYLEMİYOR"

"Mesela 6'lı masanın temsilcileri de böyle üst cümleler kuruyorlar. 'Ülkemizin içinden geçtiği bu sıkıntılı günlerde, hepimizin demokrasi konusunda..' Bunlar emin olun sokaktaki insana hiçbir şey söylemiyor.

"BIRAKIN SAÇMA SAPAN KONULARI"

Şunu bekliyorlar; arkadaş 6'lı masa mısın.. Bırak saçma toplantıları ve saçma konuşmaları sen bir şeyi somut koy, bana güven ver, sen bunları geldiğinde çözecek misin? Bunlara bakıyor.

"SOMUT HİÇBİR ŞEY ÇIKARAMIYORLAR"

Millet şunu anlayamıyor.. Ya bunlar 6'lı masa konuşuyorlar. Somut hiçbir şey çıkmıyor. Mesele bu. 6'lı masa insanların kafasında ne olup bittiğini netleştirememiş durumda."

Yorumlar 109 Yorum Var
  • Namyelüs 10.09.2022 12:47
    Şirin Payzın da bunlardan bir şey olmayacağını ne zaman anlayacak acaba.Desteklediği bu yapıların Türkiye'yi felakete sürüklediğini anlaması için kaç yıl geçmesi gerekecek?
  • İsmail 10.09.2022 12:36
    Altı masa var ama adam yok masayamı oy verecegiz
  • vatan sevdalısı 10.09.2022 10:46
    6 lı masaya gönderme yapıyor gibi görülsede hdp güzellemesi yapıyor bu kadın ibranidir yani yahudi bakın soyuna ailesine
  • baki 10.09.2022 08:22
    ihanetin eli ayağı dolaştı
  • Burak-van 09.09.2022 16:02
    Gözünüzü açın bu masada 6 +1 parti var ikisi sol 4 dú sağ bu iş yürümez vatanını seven herkes bunu biliyor yaz uykusunda olanlar uyanın yürümez yapmazlar
Daha fazla yorum görüntüle