TRT ortak yapımı olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle hazırlanan “Tay” izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Animasyon türündeki yerli sinema filminde, Hz. Muhammed’in İslam tarihinin dönüm noktası olan “Hicret” yolculuğu anılarıyla heyecan dolu bir hikâye konu ediliyor.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Arif 11.09.2022 11:58
    Çocukların anlayacağı dilde Hicreti anlatmak olmasın? Hayvanla hicreti anlatmak diye küçümseyen zat daha olayı anlayamadan yorum yazıp küçümsemeye çalışmış. Gavurlar kendi bozuk inanlarını anlattığı çizgifilmleri hayran hayran izleyeceği kesin.
  • misafir 11.09.2022 09:33
    Çok güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık. Zararlı içerik barındıran ne üdüğü belli olan çocuklarımızın ahlakını ve bilinç altını körelten zararlı dizi film ve özellikle çizgifilmlerin çoğaldığı şu dönemde bu yapım çocuklarımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum. Hem eğlenip, hem de bu sayede bir nebze de olsun Peygamber efendimizin dönemini yaşantısını kişiliğini tebliği vs. hakkında bilgi sahibi olacaklar.
  • Türk İslam 10.09.2022 21:29
    Hayvanla hicreti anlatmak. Neresinden bakarsan bak yanlış.Çizgi film yapma demiyoruz ama atla deveyle hicreti anlatmak nereden geldi aklınıza kimi neye benzetiyorsun
  • aaa 10.09.2022 18:24
    MashaAllah cok guzel bir yapima benziyor RAbbim daha iyilerini de nasip eder InshaAllah
  • ahmet 10.09.2022 11:23
    Animasyonlar da olmasa izlenecek yerli film yok. Ailecek gidip destek olmalı böyle filmlere... Yoksa piyasa küfürbazların eline kalacak tamamiyle...
Daha fazla yorum görüntüle