Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bakın bu altılı masa hala cumhurbaşkanı adayını açıklayamadı. Bunların o kadar iradesiz insanlar ki 2018’den beri Cumhurbaşkanı adayını niteliklerini konuşuyorlar. Yapmaya cesaret edemiyorlar. Hepsi yüreksiz" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yapımına başlanan yeni adliye binası temel atma töreni için Adana’nın Kozan ilçesine gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. Tören öncesi Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü'yü makamında ziyaret eden Bakan Bozdağ ardından Kozan AK Parti İlçe Başkanlığına geçerek vatandaşlara seslendi.

"6’LI MASA 7'Lİ MASA"

6'lı masanın 7’li masa olduğunu ifade ederek sert bir dille eleştiren Bakan Bozdağ şunları kaydetti:
"Terör meselesini nasıl yok edeceksin? Ülke meseleleri için söyleyecek sözünüz yok mu? Bakın bunların fonladığı kanallara, sabahtan akşama kadar fiyatların üzerinden vatandaşı tahrik ediyor. Oradan bir siyasi istismar yapıyor. Çık konuş, projeni. Proje yok. Ülkenin içinde olduğu sıkıntıları ülkede yaşanan bir takım zorlukları istismar ederek kendine yol arayanlar var. Bu yol çıkmaz sokak. Buradan söylüyorum. Siyasiler hesap yaparken milleti kendilerinden daha akıllı, daha basiretli olduğunu gözden ırak tutmamalıdır. Bu milletin hakkını irfanını, basiretini gözden ırak tutanlar hep sandığın dibine gömülmüşlerdir. Tahıl krizini Cumhurbaşkanımız çözdü. Bütün Dünya Cumhurbaşkanımızı övdü. Bunların ağzından yahu Türkiye sözlü Türkiye'nin lideri çözdü. Allah razı olsun dediler mi? Cumhur İttifakı Allah'ın izniyle diye milletin ittifakıdır. Biz hizamızı, istikametimizi, Kozanlıların gözünden ve Kozanlıların iradesinden alıyoruz. Başkalarının gözünün içine bakmadık, bakmayacağız da. Kıyamet de kopsa yolumuz milletin yoludur, Hakk'ın, halkın yoludur."

"KUKLA BİR CUMHURBAŞKANI ADAYI ARIYORLAR"

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını açıklayamadığını kaydeden Bozdağ, "Bakın bu altı masa hala cumhurbaşkanı adayını açıklayamadı. Bunların o kadar iradesiz insanlar ki 2018’den beri Cumhurbaşkanı adayını niteliklerini konuşuyorlar. Yapmaya cesaret edemiyorlar. Hepsi yüreksiz. Ya bir çıkın da konuşun. Falanca olsun da olmasın mı diye bir isim yapın. Aman masa patlar, aman masa çatlar, aman masa altı parça, yedi parça harca pinçik olur diye korkuların altından konuşmaları gerekeni dahi konuşmaya cüret edemeyenler bu ülkenin hangi meselesini çözecekler. Dedim ya bunlar milletten kendini akıllı görüyor ama bu millet sizden bin defa daha haklı. Haberleri yok. Ben eminim ki milletimiz bunu gayet iyi görüyorlar. İyi değerlendiriyorlar. Niye bulamadılar? Çünkü bunlar Türkiye'yi yönetmeye talip bir Cumhurbaşkanı adayı aramıyorlar. Ne arıyorlar? Bu yedili masanın etrafında toplanan yedi genel başkanın yönetimine rıza gösterecek kukla bir cumhurbaşkanı adayı arıyorlar" diye konuştu.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Hafız Laedri. 10.09.2022 12:01
    Sayın bakanım harikasınız helal olsun
  • Vatandaş. 1 10.09.2022 11:55
    Sayın bakanım BOZDAĞ ÇOK ACİL BİR ÇAĞRIM VAR... ŞUAN TARİH 2022 SON ÇEYREĞİ HALA BİR SÜRÜ FETÖCÜ BİLMEM NECİ SAVCI HAKİM MASA BAŞINDA HİZMET!!! EDİYOR EDİYORLAR ÇOK ACİL TEDBİR ALIN YOKSA BU ÜLKENİN ALTINA DÖŞEDİKLERİ MAYINLAR PATLAMAYA BAŞLADIĞINDA ÇOK GEÇ KALMIŞ OLURSUNUZ BENDEN SÖYLEMESİ. HATTA İLK ÖNCE İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE DEN TEMİZLİĞE BAŞLANSIN DERİM. Ben vatandaşlık görevimi yaptım ihbar ettim gerisi size kalmış