Yozgat Valisi Ziya Polat, 2021 yılında Kayseri’deki Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen İsmail Sakın’ın çocuklarını sevindirdi. Vali Polat, makam aracını Abidin Görkem ve İsmail Mert’in sünnet arabası yaptı.

Yozgatlı şehit İsmail Sakın’ın çocukları Abidin Görkem ve İsmail Mert sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı. Yozgat Valisi Ziya Polat’ın makam aracı da şehit çocuklarının sünnet aracı oldu. 2012 yılında Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan İsmail Sakın’ın çocukları Abidin Görkem ve İsmail Mert için Yozgat merkeze bağlı Kavurgalı köyünde sünnet töreni düzenlendi. Vali Ziya Polat, Abidin Görkem ve İsmail Mert için sünnet töreni düzenleneceğini öğrenince makam aracının sünnet arabası yapılması talimatını verdi. Makam aracı, Türk Bayrağı ve balonlarla süslenirken aracın arkasına, “Devletimiz var var olsun. Emanetin emin ellerde şehidim” yazıları asıldı.

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Suat KOÇAK 09.09.2022 23:53
    İçleri buruk olarak yapacakları sünnet düğününün davetiyesi ile Valilik Makamının imkanlarını seferber ederek yavruların yüzünü güldürmüş Sayın Vali beyi kutlarım.Şehidimizin de şahadeti kabul olsun İnşallah.
  • volkan 09.09.2022 19:02
    Allah devlete zeval vermesin
  • Misafir 09.09.2022 18:17
    Güzel bi düşünce olmuş.Sayın valimeze teşekkürler bu yaptığı güzel davranış için şehitler ölmez vatan bölünmez