Sultangazi'de, iki arkadaş kaldırımda beklediği sırada bir binanın en üst katındaki balkondan saksı düştü. İki arkadaşın kafasının önünden teğet geçen saksı, düşerek parçalandı. O anlar kameraya yansırken, iki arkadaş büyük şaşkınlık yaşadı.

Olay, 7 Eylül Çarşamba günü saat 11.50 sıralarında Uğur Mumcu Mahallesi'nde meydana geldi. Bünyamin Uğurel, sokakta kendisini bekleyen arkadaşı Mehmet Özcan'ın yanına geldi. İki arkadaş kaldırımda beklediği esnada beş katlı binanın en üst katındaki dairenin balkonundaki saksı düştü. Düşen saksı, iki arkadaşın kafasının önünden yere düştü. İki arkadaş, teğet geçen saksının düşmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı.

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • gurhan 11.09.2022 13:56
    Daha önce başka bir yorumda görmüştüm, "Tam bir kabile ülkesiyiz" diye. Hakikaten ne kadar doğru bir tespit. Medeniyet, adalet, ahlak hak getire. Memlekette vefat edenlerin yarısı haybeden hayatını kaybediyor ve işin sonunda olaydan ders almak sıfır.
  • zafer gülten 11.09.2022 11:48
    bazen görüyorum ,bazıları pencerelerinin,balkonlarının yanına bir rüzgarda yere düşebilecek tehlikesinde saksıları doldurmuş.bu belediyelerdce yasaklanmalı.
  • Vatandas 11.09.2022 10:30
    Evde çiçek büyütmek be saçmalık çiçeği böceği çok seviyorsanız gidin köyden ev alın kimse böyle saçma bir hobi yüzünden insan hayatını tehlikeye atamaz... kesinlikle yasaklanmalı....