İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin ve Diyarbakır İl Güvenlik Toplantısı'ndan sonra Ömerli Belediyesi yerleşkesinde bulunan spor kompleksinde faaliyetlerden yararlanan çocuklarla bir araya geldi. Bakan Soylu, burada penaltı kullandıktan sonra defalarca top sektirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin ve Diyarbakır İl Güvenlik Toplantısından sonra Ömerli Belediyesi yerleşkesinde bulunan spor kompleksini gezdi. Bakan Soylu, burada yüzme havuzu, voleybol, basketbol, masa tenisi öğrencileriyle bir araya gelip sohbet etti. Bakan Soylu, halk eğitim merkezinde kadınlar tarafından atık malzemelerden yapılan el işi standını gezerek kursiyerlerden bilgi aldı.
Bakan Soylu, spor kompleksinde halı sahada penaltı kullandıktan sonra defalarca top sektirerek çevredekilerden alkış aldı. Soylu, masa tenisi oynadıktan sonra belediye binasına geçti. Soylu, Ömerli ilçesinde esnaf ziyaretinden sonra Dargeçit ilçesine geçmek üzere ilçeden ayrıldı.

Bakan Soylu’nun Ömerli programına AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Mardin Valisi Mahmut Demirtas, Ömerli Kaymakamı Kerem Türker, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Mardin İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ve kurum amirleri eşlik etti.

 

Yorumlar 23 Yorum Var
  • dfss 12.09.2022 11:27
    TOP 10 listesine girebilecek performans..!
  • gakgoş 12.09.2022 10:25
    insan olmak böyle birşey
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek