Gazeteci Cüneyt Özdemir, kendi adını taşıyan YouTube kanalındaki yayında, FETÖ'cü hesapların yalanlarının peşine takılan muhalifleri eleştirdi.

Erdoğan karşıtı solcuların, FETÖ ile birlikte o yalan haberleri yaydığını aktaran Özdemir, tepki gösterdi.

“FETÖ’cü bir fare yalan atıyor, solcular kuyruğuna takılıyor”
Daha sonra sözü Twitter’da cirit atan FETÖ’cülere getiren Özdemir, “Öyle tuhaf birliktelikler var ki… FETÖ’cü bir fare yalan atıyor, Erdoğan karşıtı bir tane solcu, diğer tarafından bir laik abla, kuyruğuna takılıyor. Nereye gidiyorsunuz? Bu halayın, başı kim, sonu kim, yönü ne? Bir bakın Allah aşkına, neyi retweet’liyorsunuz? Bir de o kadar kolay manipüle ediliyorlar ki bu insanlar, ben hayret ediyorum. Şu retweet ettiğin site bir defa FETÖ’nün sitesi.” dedi.

“Erdoğan düşmanlığı olsun da PKK’lı da olur”
Yalanları gülerek takip ettiğini belirten Özdemir, “Adamlar o kadar büyük yalanlar atıyorlar ki, gülerek izliyorum. Hızla yalanlamaya çalışıyorlar. ‘Ben öyle demedim, ben onunla görüşmedim’ gibi. Sosyal medyada 'Erdoğan düşmanlığı olsun da PKK'lı da olur FETÖ'cü de olur, herkesin peşine takılırım' kafasında millet. Gerçekten kafayı sıyırmış durumdalar.” diye konuştu.

Yorumlar 75 Yorum Var
  • Vatandaşa Sor 21.09.2022 09:05
    Çok güzel tesbitler. keşke herkes olayın ne olduğunu anlasa. Her yer provakatorler le doldu.Karar verirken ülkenin geleceğini düşünmek gerekir
  • ALİ BABA TRBZN 13.09.2022 07:06
    Bizi Amerikan mandasına sokmak istiyorlar.Sömürge altına girmemek için mühür elimizde.Kan emicilere fırsat vermeyelim.Vampirler fırsat kolluyor.
  • ALİ BABA TRBZN 13.09.2022 07:00
    Şimdi sıra vatanını seven bizlerde.Yani AKP (Recep Tayyip Erdoğan)Öncesi Türkiyenin içler acısı durumunu yaşayanlarda 2023 seçimlerinde Oy kullanacak genç kardeşlerimize O karanlık günleri anlatmalıyız.Onlar bilgilendirip uyarmalıyız.Aksi halde o günlere geri dönmek karanlığa, yoksulluğa kuyruklara,hastanelerde rehin kalmalara daha neler neler .Gençler Allah rızası için Vatan millet Aşkı için Araştırın.Herşey Elimizdeki telefonların tuşlarında öğrenmek çok kolay.Araştırın okuyun öğrenin öyle karar verin.Bizi geleceğimizi çocuklarımızı O mühüre emanet edeceğiz.Düşmanımız kimin kazanmasını istemiyorsa biz onu seçmeliyiz.Allaha emanet olalım.
  • Muammer 13.09.2022 06:59
    Teşekkürler
  • BEDAVA BEYİN 13.09.2022 06:17
    twitter ,facebook,youtube,netflix vesaire gibi amerikaya hizmet eden platformaların kesinlikle banlanması lazım.Insanlar buralarda devamlı manupile ediliyor.Amerikaya hizmet etme dışında bizim hiç bir yararı olmayan sosyal platformlar
Daha fazla yorum görüntüle