AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 2018 yılında İBB tarafından bölgedeki trafiğin rahatlatılması amacıyla yapımına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli şantiye alanının önünde basın açıklaması yaptı.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun seçim öncesi verdiği sözleri hatırlatan Kabaktepe, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hani 20 bin konutu bir yılda bitirecek, İstanbul'un trafik sorununu çözecek. O zaman soruyoruz. Hangi projeyi yapıp da bu sorunu çözüyorsunuz? Hangi projeyi yapıp da efendim 20 bin tane konut üretiyorsunuz? İBB yönetimini, Başkanı'nı 70 dakikayı 5 dakikaya indirecek, günde 50 bin aracın geçeceği, her yıl 200 binin üzerinde yeni arabanın trafiğe katıldığı İstanbul'un can damarı olacak bu ulaşım yatırım ve benzerlerini planlayıp yapmaya davet ediyoruz. İstanbul'un ulaşımıyla ciddi olarak ilgilenmeye davet ediyoruz. Lütfen İstanbul'un sorunlarıyla samimi bir şekilde ilgilenin. Lütfen günde 500 yeni aracın trafiğe katıldığı İstanbul'un ulaşımıyla ilgili başlamış projeleri devam ettirin." dedi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • B gz 22.09.2022 09:52
    Başkanım adam 1 tane musluk taktı daha ne istiyorsun Allah aşkına onun genel başkanı da ne kadar övündü musluk değişiminden
  • hamdi 22.09.2022 05:03
    eski eserlerde musluk değiştiriyorlar ya o iş değilmi .