Ümraniye'de denetim yapan polislere taş ve bıçak ile saldırıda bulunan bir kişi, açılan ateş sonucu hayatını kaybederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 17.00 sularında Ümraniye ilçesinde yapılan trafik uygulamasında, şüphe üzerine durdurulan bir aracın hacizli yakalama kararı gereğince trafikten men işlemi başlatıldığı esnada, araçta bulunan Y.G. ve A.G'nin işlemlerin yapılmasına engel olmak için mukavemet gösterdiği ve aracı yanıcı maddeyle ateşe verdiği belirtildi.

Yangını söndürmek üzere çağrılan itfaiye ekibi ve görevli polislere taş ve bıçak ile saldıran şahısların önce sözle uyarıldığı, yapılan uyarılara mukavemetle karşılık vermeleri üzerine görevli polislerce havaya uyarı ateşi açıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan tüm uyarılara rağmen bıçak ile saldırmaya devam eden Y.G. adlı şahıs vurularak etkisiz hale getirilmiş, sevk edildiği hastanede yapılan müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olay esnasında seken mermilerden 3 vatandaşımız hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış olup, hastanede tedavileri devam etmektedir. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır."

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Doğrucu Davut 22.09.2022 22:51
    Polise bıçak çekeni,silah sıkanı polis derhal vurmalı ki suçlular polisten korksun çekinsin.Eline sağlık polisim
  • Hacemerli 22.09.2022 17:28
    Ne olursa olsun polis gorevini yapmis. Allah rahmet eylesin.
  • MustafA 22.09.2022 16:56
    Kimse kimsenin canına malına kast edemez . Sınır aşılmadıgı sürece. Sen borcunu ödeme icraya da verme versen borcundan düşülecek yakınca eline ne geçti, yaktın niye polise ve ona buna saldırıyor sun eceli gelmiş
  • Adalı 22.09.2022 15:35
    ellerinize sağlık...
  • savaş 22.09.2022 14:13
    direk öldürmeye yönelik kurşun sıkılmaz bence yanlış adamın canına tak etmiş icralık aracı adam sıkıntılı göz yaşartıcı kullanmalıydı poli
Daha fazla yorum görüntüle