Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mersin'e giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, işten çıkarıldığı için kendisiyle konuşmak isteyen vatandaşı tersledi. Akşener'in korumaları, kucağında çocuğu da bulunan vatandaşı tartakladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin'de düzenlenen "Ben Kadınım Umudun Adıyım" programına katıldı.

Bu sırada kucağında çocukla Akşener'in yanına gelen Mehmet Açıkgöz, "Büyükşehir Belediyesinden 4 bin insan çıkarıldı haberiniz var değil mi? İttifak yaptığınız insanlar buna sebep oldu." ifadelerini kullandı.

AKŞENER'İN KORUMALARI TARAFINDAN UZAKLAŞTIRILDI

Akşener'in, "Mersin'de ittifak yapmadık." şeklinde karşılık verdiği Açıkgöz, korumalar ve partililer tarafından uzaklaştırıldı.

'KORUMALAR ALDI İTEKLEDİ BENİ'

Açıkgöz, gazetecilere, 7 yıl 4 ay çalıştığı Büyükşehir Belediyesinden haksız şekilde işten çıkarıldığını iddia ederek, şunları kaydetti:

"Haksız şekilde işimden edildim. Ben bunu çarşıda Meral Başkan'a söylediğimde gereğini yapacağı konusunda söz verdi. Ben de şimdi 'Söz vermiştiniz ne oldu?' diye sormaya geldim. Korumalar aldı itekledi beni."

KAYNAK: AA

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Okur 27.09.2022 01:32
    Meral sana sana öyle bir dişimi sıkıyorumki bildiğin gibi değil...sen Türk siyasetinin en utanmaz en terbiysesiz insansın
  • Han 25.09.2022 17:14
    Suç sende ki sen bu gâvurlardan yardım istiyorsun!
  • Adnan 25.09.2022 12:35
    Tayyip Erdoganın yüzünden acız deseydin seni meclisde kürsülerine bile cıkarırlardı 6 lı ganyan münafıklar birliğidir
  • argal 25.09.2022 11:36
    Bu yamyamlara mı millet oy verecek?
  • bayraktar 25.09.2022 11:21
    yazıklar olsun meralyan
Daha fazla yorum görüntüle