AK Parti'ye yönelik çıkışlarıyla zaman zaman gündeme gelen Bülent Arınç, son açıklamalarıyla Kılıçdaroğlu'nu öve öve bitiremedi. Arınç bu kez dce Kılıçdaroğlu'nun ağzıyla AK Parti'ye 'helalleşme' çağrısı yaptı.

"6'LI MASA BİR KAZANIM"

Arınç, parti liderlerinin çıkışlarıyla hareketli günler yaşayan 'altılı masa' için "Elbette birbirinden farklı 6 partinin, liderlerinin bir araya gelmesi siyaset açısından kazanım, Türkiye demokrasisi açısından kazanım" ifadelerini kullandı ve "6 partiyi bir araya getirmek anlamlıdır, önemlidir" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA ÖVGÜ AK PARTİ'YE 'HELALLEŞME' ÇAĞRISI

Kılıçdaroğlu'nun adaylığını "Adalet Yürüyüşü’nden bu yana söylemleri ile siyaset yapma pratikleri ve partiyi dönüştürme çabasını ben Türkiye için çok faydalı görüyorum. Bakın bu sadece CHP için değil daha çok Türkiye için faydalı" sözleriyle değerlendiren Arınç, AK Parti'nin helalleşmeye ihtiyacı olduğunu söyleyerek "Artık helalleşelim diyebilmelidir cumhurbaşkanımız. Bu yapılırsa kesinlikle oy vermem diyenler bile oy verir" şeklinde konuştu. 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Zeko 26.09.2022 15:24
    Acırım tükürüğümü senin yüzüne çarpmasını
  • Silke 26.09.2022 14:25
    Sokakta cocuklara seni sorsak gülerler.
  • Çiçek 26.09.2022 12:27
    Bence batıyorlar ALLAH IN İZNİYLE YALAN ÇOK DOGRU YOK HİZMET YOK SADECE BEN BEN KAZANAYIM Ben TEHTİT Ederim ben yerim var TERÖRİST ERMENİ hain var HALKA TAŞ HEYKEL yapmışlar Al ye yeni yor mu. faydası varmı
  • vatansever 26.09.2022 12:16
    Ben bu adama hakkımı helal eymiyorum.
  • Sedat 26.09.2022 11:57
    bir darbe girişimi bir muhtıra iki ayaklanma ,(gezi ve sur) ve onca vesayet engeli ve arkadan hancerlemelere karşı Reis İyi veya kötü bu ülkeyi namerde muhtaç etmeden 21 sene yönetti Yavuz Sultan Selim 18 Mart osmangazi misinli köprüleri Marmara ray Avrasya tüneli Ovit tüneli Zigana tüneli Yusufeli barajı İstanbul hava limanı Akkuyu nükleer santral yüksek hızlı tren duble yollar şehir hastaneleri sağlık ve savunma sanayi alanında yapılan yatırımlar bunların hepsini geç lanetin kalkması için Ayasofya nin acilması icinmi AKP helallesecek he Arınç yatacak yeriniz yok