krem İmamoğlu başkanlığındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultanahmet Meydanı'nın altındaki Antik Roma Hipodromu'nu gün yüzüne çıkarmak için hazırladığı projeyi Koruma Bölge Kurulu'na sundu.

Osmanlı döneminden önce duvarları yıkılan hipodromun inşası için çevredeki Osmanlı yapılarının kaldırılacak olması tepki topladı.

KABAKTEPE: BAZI HAYALLER VARDIR Kİ KURULMASI DAHİ İHANETTİR

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Twitter adresinden "Bazı hayaller vardır ki kurulması dahi ihanettir. Bu aziz millet, İstanbul’un göbeğine Antik Roma Hipodromu hayali kuranların, rüyalarını kabusa çevirir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diyerek tepkisini dile getirdi. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • M. Nuna 26.09.2022 23:35
    Yunan'a bu kadar hayranlık şimdiye kadar hiçbir siyasetçide bugüne kadar/ böylesine görülmemiştir. Geçenlerde İzmir Bel. başkanının hezeyanı gibi.
  • Tuzla 26.09.2022 23:14
    Aslinda antik roma birebir kopyasi istanbul havalimani bitisigine kurulabilir wonderland gibi vegas gasinolari gibi calisabilir passport la girilen serbest bolge olur havalimani gibi senede bir milyar dolar kira alinir isletme suresi sonunda devredilip tekrar kiraya verilir