İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik terör saldırısında bir polisin şehit olduğunu, bir polisin de yaralandığını açıkladı.

 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Vatan âsigi 27.09.2022 09:45
    Öncelikle Polis kardeşimize Rabbimden rahmet diliyorum. Bu vesileyle şunu belirtmek istiyorum; Türkiyede malesef çarpik bir memuriyet sistemi var her bir memur eğitimini aldığı alanda istihdam edilmeli örneğin Tarih bölümü okuyan bir kişi polis olmamalı. iki tane terorist kadın açık hedefte dakikalarca ateş ediyor ve kisa zaman da oracıkta etkisiZ hale getirilemiyor ayrıca sırt çantalarında patlayıcı olabileceği ihtimali nasıl göz ardı edilebilir aklım almıyor.
  • Yavuz Selim 27.09.2022 08:53
    Yani bu kadar rahat baskın yemiş karakol uyuyordu nöbetçi. Allah aşkına normal vatandaş böyle dakikalarca orda kimse indirmiyor onları yazık.egitim denetim şart.
  • Ömer 27.09.2022 07:25
    Anlam veremiyorum eli kanlı terör savunucularıyla ittifak masasına oturanlara
  • Sahibikelam 27.09.2022 07:04
    Abi çok güzel iha'lar siha'lar, evet, dağda terörist temizlemeler falan. Gerçekten çok güzel. Ama be kardeşim terörist bizim içimizde. Üniversitelerde, belediyelerde, Mecliste... Kalleşlerin kurmayı hayal ettikleri Kürdistana kalifiyeli elemanı BİZ yetiştiriyoruz. Belediyecilik, particilik, meclis her konuda mesafe katettiler. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Birileri bizi bu tavşan uykusundan uyandırsın. Gercekten şaka gibi.
  • Hakan 27.09.2022 06:37
    Sayın bakanım çok zoruma gidiyor çok. TV lerde artık " etkisiz hale getirildi" kelimesi kullanılmasın " gebertildi" kelimesi kullanılsın. O leşleri fotoğraflayin piyasaya sürün, içimizi soğutun. CeHaPe buna ne yorum yapacak çok merak ediyorum.
Daha fazla yorum görüntüle