İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetimi Sultanahmet Meydanı'nın altındaki Antik Roma Hipodromu'nu bin 700 yıl sonra yeniden gün yüzüne çıkarmak için hazırladığı projeyi Koruma Bölge Kurulu'na sundu. İBB yönetiminin üzerinde Sultanahmet Camii, Sultanahmet Endüstri Meslek Lisesi ve Marmara Üniversite binalarının bulunduğu alan üzerinde arkeolojik kazı çalışma yaparak Roma Hipodromu'nu gün yüzüne çıkarmak istemesine karşılık İstanbullulardan ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den tepki geldi.

Bazı hayallerin kurulması ihanettir

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Bazı hayaller vardır ki kurulması dahi ihanettir. Bu aziz millet, İstanbul'un göbeğine Antik Roma Hipodromu hayali kuranların, rüyalarını kabusa çevirir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Osman 28.09.2022 12:17
    He he anca maket üstünde yaparlar Daha dikili taşı yok hipodrom yapacakmış emin olun onuda beceremez bu ekrem
  • Vatan daş 28.09.2022 09:16
    Ekümenik proje
  • Memoral 28.09.2022 04:00
    Biz müslüman lığımızı nasıl yükseklere taşır islam ülkesini olması gerektiği gibi şekillendirmeye çalışırken, adamlar hem açıklamalarıyla hemde icraatlarıyla kâfir bir topluluğun yaşantısını ayakta tutmaya ve özendirmeye çalışıyorlar.. kahrolsun islam düşmanları kâfir seviciler. Bu halk uyusa bile Allah size gereken rezilliği verecektir. Burnunuz sürtülsün hepinizin..
  • Gazi 27.09.2022 22:21
    Ayasofyanın cami oluşunu hazmedemeyen CHP,nin intikam projesi.
  • Mehmet ince 27.09.2022 21:12
    Ak parti ye İstanbul u biz kaybettirdik diye sevinen SP liler şimdi daha çok sevinebilirsiniz....!
Daha fazla yorum görüntüle