Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu tarafından hakkında verilen 1 yıl geçici çıkarma cezasının ardından, HDP Genel Merkezi'ne kargoyla kına gönderdi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • adıyamanlı ali 27.09.2022 22:02
    ne adam be helal olsun!istemem yan cebime koyun hesabı..aklı sıra yerini sağlamlaştırma peşinde.bilinçli şekilde üyeliği askıya alınma süresi nedense seçim tarihi dolmadan bitiyor.çok dürüstse chp nin de hdpkk ilişkisinden dolayı chpkk den istifa edip hdpkk ye söylediği sözlerin üçte birini de chpkk için söylese ya.boş işler bazı saf ve temiz insanlardan faydalanma oyunları desinlerki çok dürüst adam gibi adam dedirtmek.
  • muammer 27.09.2022 20:03
    Sen böyle konuşurken amiyane bir ifade ile genel başkanın sırtında gezdiriyor veya kamplarından çıkmıyor. Şu iyi partili bazıları gibi kelime oyununu bırakın Allah aşkına. Onlarda lafla mangal yakıyorlar, icraata gelince tıııııııısssssssss.Millet artik yemiyor.
  • perdeci 27.09.2022 18:35
    Akşam biraz dinledim seni harbiden boş konuşuyorsun.pkk nın hamisi savunucusu seninde üye oldugun o partiden belediye başkanı secildigin chp.Senin genel başkanında onlarla kolkola.Partiden istifa et belediye başkanlıgındanda istifa et.bagımsız ol istedigini söyle.kelime oyunu yapma yuvarlak konuşma.
  • Abdülbaki Yeşil 27.09.2022 17:20
    Helal başkan arada böyle dürüst CHP liler kalmış demekki.
  • Azizim 27.09.2022 17:20
    Aklı selim olsan hdpkk ile ittifak yapan partinlede ilişkini kesersin ama çıkar menfaat dünyası işte ne yaparsın
Daha fazla yorum görüntüle