Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik'in annesi, AK Parti Antalya Milletvekili Senanur Çelik’in babaannesi Ümmühani Çelik, 110 yaşında Hakk'a yürüdü. 

BUGÜN DEFNEDİLDİ

Ümmühani Çelik'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Antalya'nın Alanya ilçesi İspatli mahallesinde Gökçe Ali Camii'nden kaldırıldı. Merhumenin naaşı İsparlı mahalle mezarlığına defnedildi.

Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik ve AK Parti Antalya Milletvekili Senanur Çelik, taziyeleri kabul etti.

CENAZE NAMAZINA KATILANLAR

Cenaze namazına Kanal7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman, Kanal7 Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karaman, Kanal7 Genel Yayın Yönetmeni ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Zahid Akman, ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Kanal7 Ankara Temsilci Mehmet Acet, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli, Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan katıldı. 

Kanal7 Medya Grubu olarak merhumeye Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz...

SENANUR ÇELİK'TEN DUYGUSAL MESAJ!


AK Parti Antalya Milletvekili Senanur Çelik, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

'TÜM SEVDİKLERİMİZDEN DUA BEKLİYORUM'

Çelik mesajında, ''Toroslardan esen hafif bir rüzgar, kalbi yumuşatan hoş bir tebessüm, baharda açan portakal çiçeği kokusu, kadim zamanlardan gelen içli bir türkü, hikmetli bir mani gibi hayatımızdan geçip giden, bu toprakların özünü temsil eden yiğit bir yörük kadını olan 110 yıllık çınarımız babaannem Ümmühani Çelik Hakk'a yürüdü. Bu dünyada saf ve duru bir imanın nurunu bizlere yansıtan canım babaannem için Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm sevdiklerimizden dua bekliyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 0 Yorum Var