Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu BabalaTV'de Oğuzhan Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon" programına konuk oldu. Sorulara cevap veren Davutoğlu, "Hiçbir şekilde alakam olmamıştır. Hiçbir yerde benim FETÖ terör örgütüyle ile olumlu bir açıklamam söz konusu değildir" dedi.

Terör örgütü elebaşı Gülen'den 'Hocaefendi' diye bahsettiğinin hatırlatılması üzerine ise "Sadece Türkçe öğreten öğretmenlere teşekkür ettim. Hocaefendi yok orada, ben ne konuştuğumu bilirim" diye yanıt verdi.

Bunun üzerine başka bir izleyici Davutoğlu'nun terör örgütü elebaşı  Gülen'e "Muhterem Hocaefendi" dediği anları dinletti.

Yorumlar 352 Yorum Var
  • Ceylan 29.09.2022 12:52
    utanmaz adam,.,.,.
  • Mehmetx 28.09.2022 20:52
    DİNİMİZ İSLAM Bütün Dini Konular Ahlak bilgileriYalan söylemek Yalan söylemek Sual: Yalan söylemenin dinimizdeki yeri nedir? CEVAP Yalan söylemek büyük günahtır. Bir âyet-i kerime meali şöyledir: (Yalan söyleyenler, iftira edenler, ancak Allahü teâlânın âyetlerine inanmayanlardır. İşte onlar, yalancıların ta kendileridir.) [Nahl 105] Yalan, günahların en çirkini, ayıpların en fenası, kalbleri karartan bütün kötülüklerin başıdır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (Yalan, nifak kapılarından biridir.) [İbni Adiy] (Mümin, her hataya düşebilir, ama hainlik yapamaz ve yalan söyleyemez.) [Bezzar]
  • bilal 28.09.2022 13:31
    devamı yokmu ?? sıvamasınıda izlemek isterdim :)
  • Misafir 28.09.2022 13:12
    Seninde ondan farkın yol demekki
  • Hasan Divrak 28.09.2022 13:08
    Bunlar vatnin ekmegini yiyen alcaklar utanma hissi olmayan kisilikler eger hasiyetli olsaydi orada outmaz programi terk ederdi
Daha fazla yorum görüntüle