Bu yılın ortalarına kadar ilişkilerin yolunda seyrettiği Ankara-Atina hattında tansiyon her geçen gün artıyor. Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim, ABD'ye ait zırhlı araç ve tankların Türkiye'nin çok yakınındaki adalara çıkarılmasıyla farklı bir boyut kazanırken, FETÖ lideri Fethullah Gülen Yunan medyasından Alpha TV'ye konuştu.

HAKARET ETTİ

FETÖ elebaşı Gülen, Yunanistan'dan övgüyle bahsederken "bizimkiler sarhoş gibi davranıyor" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan'ı uyarılarına değinen teröristbaşı, Yunanistan'ın dünya kültür mirasının gelişimine temel olduğunu söyledi:

"Bizimkiler sarhoş gibi davranıyor. Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyor. Yunanistan, dünyadaki kültürlerin gelişime dayanak olmuştur. Yunanistan, birçok insana kucak açan küçük bir ülke. Bu önemli ve herkes tarafından da kabul edilmelidir. Bazıları atmosferi bozmak ve suyu bulandırmak için çok çalışıyor."

FETÖ'CÜLERİN İLK KAÇIŞ NOKTALARINDAN BİRİ YUNANİSTAN

15 Temmuz 2016'dan bu yana çoğu FETÖ üyesi yaklaşık 20 bin Türk vatandaşı, Ege Adaları veya Meriç Nehri üzerinden Yunanistan'a geçiş yaptı. Bir kısmı buradan Avrupa'nın diğer ülkelerine geçerken, yaklaşık 9 bini ise Yunanistan'da siyasi sığınma talebinde bulundu.

FETÖ'CÜ KANTER DE ATİNA'YI SAVUNMUŞTU

Geçtimiz günlerde de FETÖ'cü Enes Kanter yine Alpha TV'ye konuşmuş, Türkiye ve Erdoğan'ı hedef alan ifadeler kullanmıştı. FETÖ'cü Kanter, Erdoğan'ın Yunanistan için söylediği sözlerin "kabul edilemez" olduğunu belirterek, "Yunanistan mültecileri çok sıcak karşılıyor" dedi

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Karabasan * 30.09.2022 06:22
    Bu üfürükçü papaz efendi şifreli yayınlarını kaçak kitlesi bulunduğu yunanistandaki müritlerine talimatta vermiş olabilir uzmanlar iyi analiz etmeli videodaki sözlerini
  • Sami 29.09.2022 17:40
    Ermeni Yahudi papazidir
  • Turk 29.09.2022 02:42
    Bu adam kardinalmi?Hic evlenmedi ruhbanlar gibi ve hep hristiyanlari savunuyor.
  • Geber 28.09.2022 16:20
    Geber geber
  • Ersan çebi 28.09.2022 14:42
    Be papaz, garip Suriyelilerin paralarını gasbeden ve onları şişme botlarla denize iten bu Yunanlılar senin beyinlerini sulandırdığın fetöcü köpekler ve pkklı teröristlere iyi davranıyor sadece. Allah sizi bir arada haşretsin inşallah.
Daha fazla yorum görüntüle