Mersin'de terör örgütü PKK/KCK soruşturması kapsamında, aralarında Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli 18 kişinin de bulunduğu 30 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş gözaltına alındı.

Operasyonda B.G. ve bazı belediye çalışanlarının da arasında olduğu 20 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde 4 tabanca, pompalı tüfek, avcı bıçağı, örgütsel materyal ve doküman ele geçirildi.

Polis, adreslerinde bulunamayan 10 şüpheliyi arama çalışmalarını sürdürüyor.

CHP, SEÇİM BORCUNU BELEDİYE KADROSUYLA ÖDEDİ

HDP destekleriyle seçim kazanan CHP, seçim borcunu ise belediye kadrolarıyla ödemeye başladı.  31 Mart yerel seçimini kazanan CHP’li Vahap Seçer, 1980'li yıllarda terör örgütü THKO'ya üye olmaktan 4 yıl 6 ay hapis yatan HDP'li Gündeş'i Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’nın başına getirdi.

Şüphelinin PKK terör örgütü ile iltisaklı olduğu iddiasıyla ve örgütün birçok faaliyetinde bulunmak suçlaması yöneltildiği öğrenildi. Bedrettin Gündeş’in geçtiğimiz günlerde astım hastası olan 15 yaşındaki kız çocuğunu kaçırıp dağa teslim eden Metin İnce ile resmi olduğu ortaya çıktı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Osman 28.09.2022 16:08
    chp nin yüzde 50 si terörist zaten