ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da açlığın sona erdirilmesi konulu bir konferans sırasında Cumhuriyetçi Indiana Temsilcisi Jackie Walorski'yseslenerek onu bulmaya çalıştı.

Ancak Walorski'nin geçen ay araba kazasında öldüğünü unutmuştu. Biden ve eşi ölümünden sonra kazanın kendilerini çok üzdüğünü söylemişti.

Walorski, konferansı finanse etmek için tasarının dört kongre eş sponsorundan biriydi. Ağustos başında iki çalışanla birlikte hayatını kaybetti.

Missouri Cumhuriyetçi Temsilcisi Vicky Hartzler, hataya atıfta bulunarak "Gerçekten korkunç ve utanç verici bir gaf" dedi.

Biden açıklamalar sırasında yaptığı hayatı düzeltmedi, ancak olay Twitter ve diğer sosyal medya platformlarında hızla yayıldı.

Bazı insanlar o anı 79 yaşındaki Biden'in başkan olmak için zihinsel kapasiteden yoksun olduğunun kanıtı olarak değerlendirdi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • ppm 29.09.2022 23:58
    Bir yandan Rusya'yı ,Ukrayna'yı biribirine düşürdü diğer yandan Yunanistan'ı üzerimize saldırtıyor...."eğer galip gelemezsem beni bunlar çiğ çiğ yer,hegemonyamız sona erebilir ve beni de bu olumsuzlukların başaktörü olarak tarihe lanse ederler.''...bu yüzden çoook kederli bidon efendi,ne yapacağını şaşırdı.Asıl arzusu tarihe bir arapların Lawrence edasıyla yani insanları dolandırarak,kardeşi kardeşe düşürerek,ülkeleri bölerek ,kayıtlara geçmekti halbuki !! Ahhh..Türkiye'nin büyümesi yok mu...işte bu rahatsızlık verdi
  • emrey 29.09.2022 17:02
    adı başkan içi boş teneke
  • Karabasan * 29.09.2022 10:52
    Bu adama üç harfliler musallat olmuş
  • mustafa 29.09.2022 10:51
    zaten kukla ..ayakta dursun,nefes alsın yeter,zulüm durmaz devam eder
  • bilinçli müslüman 29.09.2022 09:59
    Herifi direk indirecekler