Ankara'da yapılan Zafer Partisi Kurucular Kurulu Toplantısında salondan çıkartılarak darp edilmesiyle gündeme gelen eski İl Başkanı Soner Çam, Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı yolsuzlukla suçladı.

Zafer Partisi’nin Kurucular Kurulu Toplantısı sonrasında parti içindeki muhaliflerden Soner Çam ve Çetin Davarcı darp edilmişti. Soner Çam, 25 Eylül’de gerçekleşen olayda, saldırganları Ümit Özdağ'ın azmettirdiğini ileri sürmüştü. Eskişehir’de yaptığı basın açıklamasında gerçekleştirilen saldırının nedenine değinen Çam, parti gönüllülerinin yaptığı bağışların bir kısmının Zafer Partisi'ne değil, kişilere aktarıldığını, bu vaka tarafınca ortaya çıkarılınca söz konusu linç girişiminin gerçekleştirildiğini ileri sürdü.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Mert 05.10.2022 05:09
    ümit özdağ aslı ve nesli belli olmayan,iki siyasi partiden ihraç edilmiş,seçime girse 0,0000001 oy alacak ama sözde siyasi parti genel başkanı sıfatıyla Devletime ve Devlet Başkanıma karşı havlayan bir ingiliz-siyonist kırmasıdır
  • Turk 30.09.2022 04:39
    Zaten o adam ulkenin bakanini duelloya cagiran birisi birde bu adam ulke yonetmeye aday oluyor.Bunlar basa gelse hitler gibi katliyam yaparlar ulkede.