Gürgen ağacından ürettiği sandalyelerinin sağlamlığını sıra dışı testlerle ispatlamaya çalışan Mesut Karslı, sosyal medyanın yeni fenomeni oldu. Balyoz, balta ve iş makineleriyle yaptığı sağlamlık testleri sosyal medyada paylaşarak ün kazanan Karslı, sandalyeyi kırabilene ise 3 bin lira ödül vereceğini söyledi.

Ankara’da mobilyacılık işiyle uğraşan Mesut Karslı (30), ürettikleri masa ve sandalyelere uyguladığı sağlamlık testleriyle sosyal medyada fenomen oldu. Gürgen ağacı ve gemi tutkalı kullanarak ürettikleri sandalyelere balyoz ve demir çubuklarla girişen genç fenomen, mobilyayı kırmayı başarana ise 3 bin lira ödül vereceğini söyledi. İş makinesiyle yaptığı testlerin sosyal medyada milyonlar tarafından izlendiğini belirten Karslı, müşterilerin ilgisinden de oldukça memnun olduğunu kaydetti. 

“Sandalyenin kırılma ihtimali yok”
Sandalyelerin üretim sürecinden bahseden Karslı, “Sandalyemiz, gürgen ağaçlarının ince yapraklarının yoğuntuluyor. Aralarına da gemi tutkalı sürülerek 7 kat sıkıştırılıyor. Sonra da ‘papel’ haline getiriliyor. Bu malzemeyi de sandalyenin üzerine uyguluyoruz. Sandalyenin kırılma ihtimali yok. 5 yıl da garanti veriyoruz. 25 senedir masa, sandalye sektöründeyiz. Sandalyelerimizin sırrı; iç iskeletinin gürgen ağacından yapılıyor olması. Güçlendirilmiş, ‘papel’ malzemeleri kullandığımız için sandalyelerimiz kırılmıyor. Son 3-4 senedir de sosyal medyadayız. Çağı yakalamaya çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • fatih 03.10.2022 10:04
    fiyatı kalitesine göre makülse tamam ama normal ürünlerin dört beş katı ise ne anladık bu işten.
  • İbrahim 02.10.2022 14:31
    İşte bu.. işini seven, onunla en üstü hedefleyip övünen haklı bir gurur..
  • BİRİSİ 02.10.2022 09:33
    Ok inandık abi gürgen gürgendir.
  • vatandaş 01.10.2022 18:14
    gürgen ağır olur..