Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıktı. Ataş'ın vasiyesindeki ifadeleri yürekleri dağladı. Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu’nda bugün şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş’ın vasiyeti ortaya çıktı.

Yusuf Ataş, vasiyetini anlattığı bir videoda arkadaşlarına şunları söylüyordu:

“Benim vasiyetim. Hayattan en çok istediğim şey, bir tane kız çocuğum olsun istiyorum. Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur. Bir de bayramda gidin annemim babamın elini öpün.” 

CENAZESİ YARIN

Elazığ Kovancılar ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Yusuf Ataş’ın Bingöl’de yaşayan ailesine acı haber verildi.

Şehidin babası Nejat Ataş'ın Bingöl İl Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olduğu öğrenildi. Ailenin yaşadığı sokak ve ev Türk bayrakları ile donatıldı. Şehit Yusuf Ataş için yarın öğlen namazına müteakip Kovancılar Merkez Camisinde cenaze töreni düzenlenecek.

BAKAN SOYLU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit asker için yayımladığı başsağlığı mesajında "Pençe- Kilit Operasyonu'nda Şehit düşen Kahraman Evladımız Yusuf Ataş'a Allah'tan rahmet; ailesi, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim Şehidimizin; makamını âlî eylesin, ailesine sabr-ı cemîl ihsan eylesin." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 118 Yorum Var
  • Suna 04.10.2022 11:02
    Allah'ın izniyle sen cennettesin inşaAllah ,dilerim gidip babamıda ziyaret edersin .onada şefeatın nasip olur .
  • Gs es Efe 03.10.2022 15:42
    Hakkınız ödenmez
  • TC vatandaşı 02.10.2022 21:06
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ınsallah vasıyetini yerine getirecek baba yiğitleride Allah korusun ayaklarına taş değdirmesin
  • Mustafa Akın 02.10.2022 14:40
    Allah gani gani rahmet eylesin, Cennet ve Cemaliyle müşerref kılsın.
  • Önce vatan 02.10.2022 14:25
    Oğlum naptın ya..Allahım mertebeni yüceltsin peygamberimize komşu eylesin.
Daha fazla yorum görüntüle