Güney Kıbrıs’ta son dönemde papazlar, milletvekilleri ve bakanlar atış talimi yapıyor. Bu talimlerde başrolü ise Dünya Ortodoks Kiliseleri Konseyi Başkanı ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde sözde Maraş Metropoliti olan Vasilios oynuyor.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Uyan Müslüman 04.10.2022 12:46
    Askerlerimiz çalınmış adalarımızı almak için hazırda beklemeli, en ufak saldırıda direk 12 mil içinde kalan bütün çalınmış adalarımız geri alınmalıdır Kıbrısın tamamı dahil. yüzlerce Kara konuşlu Atmaca füze bataryası Yunan tarafına bakacak şekilde konuşlandırılmalı, ilk kıvılcımda bu Atmaca bataryaları Yunanistan'ın askeri havalimanlarını ve hava savunma sistemlerini füze yağmuruna tutmalı, ondan sonrası kolay.. Büyümez isek küçülürüz, bunun tersi fizik kurallarına aykırı. Devletin dini İslam'dır ibaresi de gelirse daha da bereketleniriz, böylece meclisde ki kripto kravatlı Sabetay-Ermeni-Rum teröristleri deşifre olacak. Yunanın yaptığı Tripoliçe ve Mora soykırımları dünyaya anlatılmalı..
  • Kadir Kenter 03.10.2022 05:22
    Şimdiden hayırlı olsun, şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize açil şifalar dilerim zira yakındır Kıbrıs’ın tamamını almamız. Eee biz akıllı olmaz doğru yola girmez gerekeni yapmazsak elin papazları bizi o yola iter ne diyelim Allah ta onlara hidayet nasip etsin Kıbrıs’ın Rumlar’dan temizlenmesinin akabinde inşallah
  • mehmet 02.10.2022 20:24
    e valla zirt
  • Vatansever 02.10.2022 19:59
    Rumlar Diyorlar ki: “ Artık Güney Kıbrıs’ın tamamını Türklerin alma zamanı geldi. “
  • .... misal.... 02.10.2022 19:32
    kesinlikle ihraç ve meslek hayatı boyunca kızak görev fotokopi makinesi sorumlusu vb gibi.