AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklamada bulundu.

Çelik müzisyen Onur Şener cinayetine ilişkin, "Canavarca hislerle gerçekleşmiş olduğu çok açık. Dava sürecini çok yakından takip edeceğiz" dedi.

Hukuki sürecin yakından takip edileceğini söyleyen Çelik, şunları söyledi:

"Gerek çalıştıkları bakanalık, gerekirse kurum, hukuki süreçten ayrı olarak da kendi işlemlerini gerçekleştirecekler. Bu canavarca hislerle gerçekleştirilmiş lanetlenmesi gereken bir cinayet. Lanetliyoruz, bütün hukuki süreci yakından takip edeceğiz."

Gazetecilerin, zanlıların memuriyetten ihraç edilmesine ilişkin sorularını yanıtlayan Çelik, "Yargı süreci devam ederken, kurumlar gerekli adımları en net bir biçimde atacaklar" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Zafer 04.10.2022 09:55
    Canavarca hislerle derken niyetmi okumaya başladin işine bak iki sarhoşun kavgasini yorumlayasin diye verilmedi o makam sana hakim var savci var canavarcami adicemiyi onlar karar verir.
  • Mustafa 04.10.2022 09:39
    Ak Partinin böyle twitter dedikoduları ve sanatçı müsvettelerinin sözleri ile davanın takipçisi olacağız söylemi yargıya müdahaledir.Laik zerzevat buna ses çıkarmaz tabi,işlerine geliyor, hoşlarına gidiyor
  • serdar 04.10.2022 09:21
    adamların sabıkası bende olsa trafik çevirmesinde tutuklanırım. ama adamlar devlet dairesinde çalışıyor. bu nasıl iş anlamadım. yinemi torpil
  • ŞAHİN 04.10.2022 08:25
    İçki Her Kötülüğün anasıdır
  • Rıfat 03.10.2022 23:43
    Alkol yasaklanmalı alkol kullanan kamudan atılmalı . alkollü suç işleyen işledigi olay yerinde öldürülmeli.
Daha fazla yorum görüntüle