Erzincan-Pülümür yoluna inen yavru ayı, otomobiliyle seyreden sürücü tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Yavru ayı, kara yolunda seyreden otomobilin ışığıyla tüm hızıyla koştu.


Erzincan-Tunceli Pülümür yolunda bir vatandaş ailesi ile birlikte gece saatlerinde otomobiliyle seyir halindeyken, yola bir anda yavru ayı çıktı. Yavru ayı kara yolunda otomobilin ışığında bir süre koştu. Şaşkınlık içerisinde o anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden vatandaşlar aracın şoförüne bir süre daha takip etmesini söyledi.

Sürücü ise ayıyı gözden kaybetmemek için hızını düşürdü. Daha sonra ayının yorulduğunu düşünen sürücü ayının gitmesine müsaade etti. Otomobilin ışığıyla bir süre süratle koşan yavru ayı, daha sonra dağlık alana doğru giderek gözden kayboldu.

Araç içerisinde bulunan yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenen yavru ayının hızla koşması ise izleyenleri hem şaşırttı hem gülümsetti.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • serkan bektaşoğlu 04.10.2022 09:24
    Eski haber
  • Fatih 04.10.2022 09:19
    (dreamwork) asıl mal sensin bir kere o doğal insanların diksiyonuna laf edemezsin. Ayrıca ortada öldürmeye teşebbüs eden yok sen neyi hangi kafayla izledin. Senin gibiler yüzünden ülkede ayrımcılık çıkıyor işte iğrenç yaratık.
  • RECEP ALTIN 04.10.2022 08:20
    nekadar cahil insanlar olmuşuz yahu. biraz insaf. o ayıcık korkudan kaçarken siz video çekeyim diye peşinden gidiyorsunuz. bırakında rahatca uzaklaşsın. keyif için eziyet...yazık
  • dreamwork 04.10.2022 07:50
    Nasıl bir malsınız hem hayvanı seviyorsunuz, hem de kovalayıp öldürmeye çalışıyorsunuz. Diksiyonunuz ayrı bir iğrenç...