Eski milletvekili Emin Şirin CHP ve İYİ Parti tarafından fonlanan TELE 1'de CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü sorunu olduğunu iddia edip bunu yasal güvenceye alacaklarını söylemesine tepki göstererek "Başörtüsüne hatta belki aşırı serbestiyet bile geldi. Ben mesela hala hakime hanımların başörtüsü takmasını tarafsızlık ilkesine aykırı buluyorum." dedi.
Daha önce ''Türban bir metrekarelik bez barçasıdır" diyen, yasak için AYM'ye başvuran hatta SKK'daki başörtülüler için soruşturma başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikiyüzlü çıkışı gündemdeki yerini koruyor.
EMİN ŞİRİN: BAŞÖRTÜSÜNE AŞIRI SERBESTİYET BİLE GELDİ
Eski milletvekili Emin Şirin TELE 1'de Anında Manşet programında Kılıçdaroğlu'nun çıkışını anlamadığını ifade ederek "Başörtüsüne hatta belki aşırı serbestiyet bile geldi. Ben mesela hala hakime hanımların başörtüsü takmasını tarafsızlık ilkesine aykırı buluyorum." dedi.
-
Ali
05.10.2022
07:37
Zübük her yerde Zübüklüğünü gösteriyor.
Beğen
-
ali
04.10.2022
22:54
KK.nın başörtüsü yasası, tilkinin tavukları ben koruyacağım demesine benziyor. Müslümanları KK.dan Allah korusun.
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
-
Umut
04.10.2022
22:51
2023 seçimi kazanmak için şirin gözükmeye çalışıyor muhafazakar insanlara bunlar islam düşmanı bunlar serbest bırakamaz babaları abd ab İsrail izin vermez kaos oluşması için
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
serdar
04.10.2022
22:24
biz kemali çok iyi tanırız. elinde olsa sokakta başörtülü gezmeyi yasaklar. ama şimdi mecburen takiyye yapıyor. hiç bir sözlerine inanılmaz bunların.
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
şeriati osmanli
04.10.2022
21:58
once chp kapatilmali ondan sonra pkk ile savasilmali
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle