Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, akşam saatlerinde katıldığı canlı yayında, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ÇIKIŞI VAHİM ÇOK VAHİM BİR HATA"

Kılıçdaroğlu'nun çıkışının bir seçim hazırlığı olduğunu vurgulayan Yanardağ, Türkiye'de bir türban sorunu olmadığını söyleyip, "Peki neden Kılıçdaroğlu böyle bir hamle yaptı? Bu çıkışıyla geçmişte devletin yaptığı bütün hataları kabul etti. Bu çok vahim bir hata çok vahim." diye konuştu.

Yanardağ'ın konuya ilişkin açıklamaları şöyle:

"Bildiğim kadarıyla Türkiye'de bu sorun çözülmüştü. Şu anda türban yasağının bulunduğu herhangi bir kamu kuruluşu yok. Bunlar genellikle kıyafet yönetmeliklerini ya da Meclis'te olduğu gibi iç tüzüklerini değiştirerek, kamu kuruluşu ise kıyafet yönetmeliğini değiştirerek mesela Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinde olduğu gibi serbest bıraktılar. Şu anda poliste, yargıda, TSK'da türban var mı? Var. Peki neden Kılıçdaroğlu böyle bir hamle yaptı?

Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışıyla geçmişte devletin yaptığı bütün hataları kabul etti. Bu çok vahim bir hata çok vahim.

Yorumlar 113 Yorum Var
  • abdullah 23 05.10.2022 15:37
    kızılay çadırından çıkıp, burada kızılay çadırı görmedim diyen birinden bahsediyoruz.o bir lider, chp lideri ve çok başarılı , chp lilere yakışan bir lider.chp lileri kıskanıyorum .
  • Misafir 05.10.2022 15:20
    Tek dertleri islam
  • Adnan 05.10.2022 14:30
    Allah konuşturuyor Allah, Allah dilediğini kendi idiliyle rezil eder.
  • Mustafa 05.10.2022 13:49
    Bunlar ya bilerek yapıyor yada gerçekten çok aptallar Türkiye'den bı haberler Sakarya savaşınının Sakarya'da oldugğunu söylemek marmarayı Ecevit'in yaptığını söylemek yüzlerce var yakında ayasofyayı da açalım hilafeti kaldıralım derlerse şaşırmam kendi tezlerini kendileri çürüttü hani baş örtüsü laikliğe aykırıydı demekki hepsi yalanmış Allah akıl fikir versin ne diyeyim
  • turkim muslumanim 05.10.2022 13:11
    bu kemal budan haberi yeni oldu. haha
Daha fazla yorum görüntüle