Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal uzun bir aradan sonra gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Baykal, ''Trablus ile yapılan anlaşma çok önemli. Emeği geçenleri kutluyorum. Türkiye'nin Akdeniz'deki yeraltı kaynaklarına ulaşma yolunun açılmış olması çok büyük değerlidir" ifadelerini kullandı.

Bir süredir sağlık sorunları ile boğuşan eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Libya ve Türkiye arasında yapılan hidrokarbon anlaşması hakkında yorumlar yaptı.

''YAPILAN ANLAŞMA ÇOK ÖNEMLİ''

Deniz Baykal, ''Trablus ile yapılan anlaşma çok önemli. Emeği geçenleri kutluyorum. Gerçekten çok yerinde olmuştur. Türkiye'nin Akdeniz'deki yeraltı kaynaklarına ulaşma yolunun açılmış olması çok büyük değerlidir. Libya'da iç savaş dolayısıyla BM'nin Milli Mutabakat Hükümeti'ni meşru olarak görmesi çok değerli'' ifadelerini kullandı.

2017'DE KISMİ FELÇ GEÇİRMİŞTİ

Beyin damarlarından birine pıhtı atması sebebiyle kısmı felç geçiren Baykal, 2017 yılından bu yana çok sayıda ameliyat geçirdi.

Yorumlar 184 Yorum Var
  • Erdem 29.10.2022 19:50
    Ey kemal Libya'daki ne işimiz var diyordun ya senin aklın ermez
  • Halıl 11.10.2022 10:23
    Baykal neden san yapılanları konuşmuyorsun...Fetö nun Kılıçdaroğlu ve arkasındakı güçlerı ne tezgahlar çevırdığini neden konuşmuyorsun..Son günlerınde detajlı açıklama yapda mıllet öğrensın..
  • Yörükobalı 09.10.2022 22:21
    Baykal bey ;Bunu chp lilere özelliklede k.k. yanın daki hâînlere de iyibir şekil anlatsana tamam seni ezel bili yoruz milli menfaatlara karşı duyarlısın ?!? Savunma biliyorsun fakat onlar bu ve bunu gibilere ilişkilerimize düşman sayın Baykal!?!
  • Emekli________ 09.10.2022 18:02
    CHP deki Son CHP li vede Son ATATÜRK çü Sayın Deniz Baykal dı Kaset Kumpası boşa yapılmadı Sonraki durum ortada FETÖ PKK ABD Karışımı birşey Oldu Kapıda kalan sadece CHP TABELASI...
  • Mustafa 07.10.2022 22:29
    Yalandaroğlu senin kesilmiş mundar Tırnağın olamaz sayın Baykal Allah’tan acil şifalar dilerim sana bu mübarek gecede
Daha fazla yorum görüntüle