Zonguldak'ta kandil gecesi camiye ayakkabılarıyla girerek cemaate hakaretler yağdıran kadın, çıkarıldığı Zonguldak Adliyesi'nde nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Mevlid Kandili dolayısıyla dün akşam saatlerinde Zonguldak Uzun Mehmet Camii'nde kandil programı düzenlendi. Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu ayakkabılarıyla caminin kadınlar için ayrıldığı bölüme gelen Ö.D. cemaate hakaretler yağdırdı. Samsun'daki bir akıl hastanesinde tedavi gördüğü öğrenilen ve daha önce bir çok suçtan sabıkası olduğu öne sürülen Ö.D. (30), emniyetteki işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi.

Polis ekiplerince nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına getirilen Ö.D., ifadesinin tamamlanmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüphelinin adliyedeki sorgusu sürüyor.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Gül 27.10.2022 10:05
    Madem öyle salıverecektiniz.Delidir ne yapsa yeridir diye geçiştirseydiniz. Bunlar için kaybettiğiniz zamanınızın hiçbir değeri yok
  • Bozkurt 12.10.2022 18:20
    Cumhuriyetin kazanimlari bunlar. CHP buna madalya takar artık.
  • Simyaci 10.10.2022 22:56
    bu olaylar tesadüf degil dinsizler calisiyor müslümanlar artik uyanmali. bunlar uyaridir uyudugunuz yeter kalkin artik ey ümmet
  • Davud 10.10.2022 14:29
    Camiye kazmayla giren SARHOŞ turist Kur'an yakan MÜPTEZEL Cemaate hakaret eden PSİKOLOJİK sorunlu İsmail Ağa camiinde imam ı öldüren ŞİZOFREN.... NEDEN HER AKLINI KAYBEDEN ,AKLI BAŞINDA OLMAYAN İSLAMA MÜSLÜMANLARA SALDIRIYOR. GÜN GELİR BİZDE KAFAYI SIYIRIRIZ KAÇACAK DELİK BULAMAZSINIZ.
  • Temel Şimşek 10.10.2022 09:57
    Yaşadığın ülkenin Dini inançlarına saygılı olacaksın olamıyorsan o Ülkede yaşamayacaksın terk edip mensubu olduğun din Hanki dinse oraya gideceksin Bilinçli yapılan olaylar bu tür hakaretler en kolay yolu bulmuş o zihniyet Dine hakaret ve küfür veyahutta Kutsalımız Kurani Kerim’i yakmak bunlara ne yapmalı ve demeli yazık yazık cahil zavallı düşünce ve eylem kışkırtıcı utanç verici.
Daha fazla yorum görüntüle