Show TV'de başlayan Kızılcık Şerbeti isimli dizinin fragmanında başörtülü bir kadınla başka bir kadının yaşadığı tartışma, sosyal medyada gündem oldu.

 Yayınlanan fragmanda, başörtülü bir kadının bir kadına çarpması sonucu, “Bunlar da her yerde” sözüyle karşılaştığı görülüyor.

Bununla birlikte yine başörtülü bir kadınla başka bir kadının tartışmasında, “Medeniyet düşmanı,” “Özgürlük düşmanı, faşist” gibi söylemlerin fragmanda yer alması sosyal medyada gündem oldu.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Vatan Evladı 02.02.2023 00:22
    İğrenç! Diyoruz! Bizim evde Üç adet TV var! İzlenme me rekoru kırıyoruz! Ailecek aldığımız bir karar.İki tane torun TRT Çocuk çizgi filmi izliyor !. Sınırlı saatlerde izleme hakları vardır!. Ailecek aldığımız bir karar! İsteyen istediği programı izlemek hakkına sahip Ken!. Manevî Değerlerimize kim saldırı alıyor ise! Ekran karartma hakkını kullanarak İmanın en zayıf hali olan Buğzetmeyi tercih ediyoruz. Seksenli, doksanlı yıllarda bu ve benzeri TV lerin Aziz Milletimizin mahremlerine kurşun sıkacak mahiyette müstehcen içerikli filmler izlettiler! RTÜK sansür koymaya başladı! Yine de diyoruz ki RTÜK'ün gerekli adımları atacağındanhiç kuşkumuz yoktur.
  • Abdullah 11.10.2022 10:24
    show tv varsa şeytanlık vardır...
  • hmd 11.10.2022 09:48
    RTÜK derhal göreve....
  • Huma turgut 11.10.2022 09:22
    Başörtülü kadınla başı açık öğretmen kadının çocukları gayrı meşru bir çocuk sahibi olacaklar bunun için evlenmeye karar veriyorlar !!! Konu burdan bakılınca nasıl sizce ?? Çok masum mu görülüyor !!!
  • Hanifi Çifçi 11.10.2022 09:20
    Bülkenin Yüzde 99 Müslüman Ama Başörtüsü Takamaz Her Nesnenin Bir Sonuvardır Unutmayın???
Daha fazla yorum görüntüle