KRT'nin yayınına bağlanıp neden ABD'ye gidildiğini aktaran İyi Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı emekli Büyükelçi Ahmet Kamil Erozan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine atıfta bulunarak 'ABD’ye hamburger yemeye gelmedik' ifadesini kullandı.
20.10.2022 10:21
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
MK4477
20.10.2022
16:39
Ben etrafımdakilere yıllardır söylüyorum.İP 15 temmuzdan 1 yıl sonra kurulan yeni ABD maşasıdır,CIA projesidir.Joe biden in muhalefeti destekleyeceğiz derken kastettiği CHP değil İP dir.Çünkü solun Türkiye de iktidar olamayacağını biliyorlar.Seçime çok az vakit kalınca CHP hakkında neler neler dökecekler ortaya hep beraber göreceğiz.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
erdem
20.10.2022
15:35
artık amerikadan biz icazet alacağız mutluluğu .yani altılı masanın direksiyonunda Meral var isterse K:K yoluna gider ha hahahaha bunu gösteriyor
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
erdem
20.10.2022
15:28
Bunu aptallar bile anlar .Şu demek K:K artık bizden değil .Meral artık yeni uşağımız.Bu sözlerden sonra ki cesur kahkahalar ve hamburger lafları bunu gösteriyor : CHP out İYİ in. Yeni US kuklalarımız hadi kolay gelsin.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
ömer
20.10.2022
15:09
bunlar ne biçim siyasetci biri hamburger yer bir kokareç yer biri abd de 8 saat kaybolur birileri hala fetönün sözünden çıkamaz birileri asker polisine silah sıkar birileri hain teröristlere sahip çıkar bu halk da bunlara oy verir. göreceğiz ne kadar boş insan olduğunu.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Dersimli Kaiser
20.10.2022
14:59
Yiyin efendiler, yiyin; bu Hamburgerler sizin;
Doyunca, tıksırınca, patlayıncaya kadar yiyin!
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle