TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, PKK'nın yayın organlarından birine katılarak kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 'kimyasal silah' iftirası atmıştı.

Terör örgütleri ve destekleyicileri sıkıştıkları anda kimyasal silah yalanıyla uluslararası camiada Türkiye'ye zarar vermeye kalkıyor. 

Daha önce de 2019'da Terör örgütüne yakın hesaplar, sahte fotoğraflarla Barış Pınarı Harekatı aleyhine "kimyasal silah, fosfor bombası" gibi yasaklı mühimmat kullanıldığı manipülasyonu yapmaya çalışmıştı.

İSRAİL GAZZE'DE KULLANMASINA RAĞMEN TÜRKİYE KULLANDI DİYE AYNI FOTOĞRAFI SERVİS ETTİLER

Fosfor bombasından etkilendikten sonra hastanede tedavi gören bir adamın yer aldığı fotoğraf Ocak 2009'da İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar sonrasında objektiflere yansıdığı ortaya çıktı. 

TSK ENVANTERİNDE KİMYASAL SİLAH YOK

Milli Savunma Bakanı Akar çirkin iddiaara karşı her defasında "TSK'nın envanterinde kimyasal silah olmadığı herkes tarafından bilinen bir gerçek." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Efsane 30.11.2022 21:16
    Türk milleti uyan bunlar Bunlar İnönünün torunları Çeşitli Gävurlar yani Devletin içine girdiler Türk İsmi Alarak Sıfatlarına bakın anlarsınız Türk ırkına benzemezler
  • toto 23.10.2022 09:56
    odadan atın
  • mhmt 23.10.2022 09:37
    vatan sever doktorlar yeni tabibler odası kursunlar
  • Kızılelma 23.10.2022 09:33
    Bi şarkıcı bir kelimesiyle göz altına alındı doğru olarak. Bu kadın hain şehit kanını lekeliyor ve propagandasını alenen yapıyor neden hala konuşabiliyor. Bende bu tezat durumu anlamiyorum . Bi taraf canımızı yakacak ve biz bunu göz ardı edeceğiz işte buna o kadar düşünmeme rağmen anlam vermiyorum. Adalete de mi sızmışlar diye düşünmekte gelmiyor değil....
  • BAYRAK 23.10.2022 09:17
    Bu hain ve alçaklar yine kendileri gibi alçak olan masum halkın üzerine kimyasal silahlar kullanan İsrail, Suriye, Rusya ve ABD gibi katil devletlere söz söyleyebilirler mi...
Daha fazla yorum görüntüle