CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığını resmen ilan etti. Kılıçdaroğlu, "Bir bakalım, bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, o nasıl bir adam görelim bir' denmesi lazım." diyerek vatandaştan oy istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında, 2023 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adaylığı konusunda yine çok konuşulacak ifadeler kullandı.

KILIÇDAROĞLU: BİR DE BENİ DENEYİN

Sivas'ta bir yerel televizyona konuşan CHP lideri adaylığıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Vatandaşlardan oy isteyen Kılıçdaroğlu, ''Bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, o nasıl bir adam görelim bir' denmesi lazım' dedi.

Kıılçdaroğlu'nun adaylık çıkışı İYİ Parti ile olan gerilimi daha da alevlendirecek.


Vatandaştan oy isteyen Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

Bu sefer eminim, inanıyorum. Sivaslının oyu çanta keklik değil. Sivaslı gerçeklerin peşinde koşmak zorunda. Kim kendisini aldattıysa kusura bakma kardeşim diyecek. Ben sana her seferinde oy verdim, sen doğruları söylemedin diyecek.

'BİR DE ŞU KILIÇDAROĞLU'NU DENEYELİM'

Bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, nasıl bir adam bir görelim. Verdiği sözün arkasında durur mu durmaz mı bir görelim. Gerçeği görmesi lazım, verilen sözün ne anlama geldiğini görmesi lazım. Afaki konuşmadan siyasetçinin kaçınması lazım.

İYİ PARTİ CEPHESİNİN TEPKİSİ MERAK EDİLİYOR

Kılıçdaroğlu, daha önce aday olacağını ima etmesinin ardından, başta İYİ Parti cephesi olmak üzere 6'lı masada krize neden olmuştu.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Misafir 24.10.2022 14:49
    Vatan hainlerine elele tutuşan insanların neyini deneyeceksin Türkiye deneme tahtası mı sana fırsat vermez bu ülkenin milliyetçi muhafazakar insanları avucunu yala
  • aynen 24.10.2022 12:40
    Nesini deneyelim sskadan tanıyoruz yıllardır koltuğu ekesitin sanki yenimisnki muhalefete ne hayırını gördüküki ihdidarı verelim türkiyenin beş deyil bir yıl bile kybetmeyeye zamanı yok geleceksin hazırlarız bozmaya milletle uğraşmaya bunlar esegi türkiyedeydi siz hala orda kaldınız yeni türkiye size göre deyil hiç gelme kalkaldığın yerde
  • Türkiye Sevdalısı 24.10.2022 11:20
    Deh Deh Deh peh peh peh Lütfi ye Doğru Söylemiş
  • Misafir 23.10.2022 22:47
    Deneme tahtasımı bu ülke adam ülke yönetir sen değil bay kemal hiç bizaman o koltuğa oturamıyacaksın çatla inşallah pkk ile kol kola ol sonrada beni deneyin hadi ordan sinsi kemal senn kimmm ülke yönetmek kim siz başta olsaydınız bu ülke batardı yada savaşa zorlanırdı alllah tayyip babadan razı olsun başımızdan eksik etmesinn aminnn
  • Vatandaş 23.10.2022 17:21
    Kılıçdar oğlu Hangi akla hizmet ediyor anlamak zor yahu türkiye seni tanımıyormu neden en az 9 seçim de erdoğan a karşı yenildin siz ülke yönetmekte yetersiz siniz SGK yı yönetemeyen bir genel müdür 83 milyonluk bir kuruluşu nasıl yönetecek buna dayanarak millet size oy vermiyor sn kılıçdaroğlu tekrar adaylığınızı korsanız sn erdoğan bile olmasa siz yine kazanamazsınız bunu bildiğiniz halde amacınız ne erdoğan ı destekleme k mi ? Hiç inandırıcı değilsiniz sn kılıçdaroğlu lütfen ülkeye yardımcı olun ..
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek